Dolar
ABD Doları 1.000
Euro
Euro 1.000
Sterling
Sterling 1.000
Altın
Altın 1.000
BOLU ÇOK BULUTLU
16,8
ÇOK BULUTLU

2024 PARİS OLİMPİYAT ELEMELERİ TÜRKİYE – JAPONYA

2024 PARİS OLİMPİYAT ELEMELERİ TÜRKİYE – JAPONYA
Sporseverlerin heyecanla beklediği Paris Olimpiyat Elemeleri Türkiye Japonya voleybol maçı canlı yayınla naklen ekranlarda olacak. Gözler şimdi maçın saat ve kanal bilgisinde. Peki, Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, o karşılaşma hakkında bilgiler.
Paris Olimpiyat Elemeleri’nde Filenin Sultanları yoluna Japonya ile devam ediyor. Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Yoyogi Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Brezilya’yı yenen Ay-yıldızlılar, B Grubu’ndaki liderliğini sürdürdü. Yenilmezlik serisini 20’ye çıkaran Filenin Sultanları bugünkü Japonya maçında da galibiyet için elinden geleni yapacak. Peki, Türkiye-Japonya maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, ayrıntılar.
TÜRKİYE-JAPONYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?
Filenin Sultanları, altıncı maçında bugün Japonya ila mücadele edecek. TÜRKİYE-JAPONYA VOLEYBOL MAÇI 23 Eylül Cumartesi günü TSİ 13.30’da oynanacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye-Japonya voleybol maçı heyecanla bekleniyor. Paris Olimpiyat Elemeleri’nde B Grubu beşinci maçında Brezilya’yı 3 -0 yenerek 5’te 5 yapan Filenin Sultanları bugün Japonya ile mücadele edecek. Namağlup yoluna devam eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya’yı yenmesi halinde 6’da 6 yaparak liderliğini garantileyecek.

Boludabolu Avatar
BoludaBolu
23 Eylül 2023
Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir