Dolar
ABD Doları 34.1048
Euro
Euro 38.0948
Sterling
Sterling 45.3949
Altın
Altın 2841.2000
BOLU AZ BULUTLU
9,8
AZ BULUTLU

KOSGEB’E YENİ MÜDÜR ATANDI

KOSGEB’E YENİ MÜDÜR ATANDI

Haber: Aslı Akış

2004 yılından bu yana KOSGEB Bartın İl Müdürlüğünde başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Abdurrahman Usta KOSGEB Bolu İl Müdürlüğüne atanarak görevine başladı.

ABDURRAHMAN USTA KİMDİR?

1982 yılında Konya’da dünyaya gelen Abdurrahman Usta İlk ve Orta öğrenimimi Konya’nın Beyşehir ilçesinde tamamladı. Usta, 2006 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans Eğitimini ise 2007 yılında Selçuk Üniversitesi SBE’de Yönetim Organizasyon bölümünde tamamladı. İş hayatına 2005 yılında Sakarya Sosyal Güvenlik kurumunda memur olarak başlayıp sonrasında 2007 yılında Eskişehir Sosyal Güvenlik Kurumuna atandı ve Eskişehir’de 2010 yılına kadar icra memuru kadrosunda görev yaptı. 2010-2014 yılları arasında KOSGEB Kütahya ve Eskişehir Müdürlüklerinde KOBİ Uzman yardımcısı olarak görev yaparken 2014 yılında KOSGEB Bartın İl Müdürlüğüne Müdür olarak atanan ve 5 yıl aynı pozisyonda görev devam eden Usta, 2017/2018 eğitim ve 2018/2019 eğitim öğretim dönemlerinde Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda misafir öğretim görevlisi olarak girişimcilik derslerini verdi. Son olarak 2019 yılı Mayıs ayı itibari ile de KOSGEB Bolu İl Müdürlüğüne atanarak görevine başladı.

 

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) Bolu İl Müdürlüğü görevine, aslen Konya doğumlu Abdurrahman Usta atandı.

Boludabolu Avatar
BoludaBolu
12 Haziran 2019
Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir