Dolar
ABD Doları 34.1048
Euro
Euro 38.0948
Sterling
Sterling 45.3949
Altın
Altın 2841.2000
BOLU ÇOK BULUTLU
22,5
ÇOK BULUTLU

KIZIL GEYİK AVINDA DURDURMA KARARI ALINDI

KIZIL GEYİK AVINDA DURDURMA KARARI ALINDI

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) Merkez Av Komisyonu tarafından açıklanan kararlar kapsamında, Bolu’da 15 kızıl geyiğin ihale ile avlanacağı duyuruldu. Konuyla ilgili, Türkiye Vegan Derneği’nin, Tarım ve Orman Bakanlığı’na karşı açtığı davada, yürütmeyi durdurma kararı alındı.

“YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI ÇIKTI”

Gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duyuran dernek, Dünya Vegan Günü’nün hemen ardından umut verici, harika bir haberimiz var. Ulusal ve uluslararası düzeyde koruma altında olan 15 kızıl geyiğin ‘av turizmi’ kapsamında Bolu’da öldürülmesini engellemek amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı’na karşı açtığımız dava sonucunda, Bolu İdare Mahkemesi ara kararını hayvanlar lehine verdi. Davada yürütmeyi durdurma kararı çıktı” açıklamasında bulundu.

Türkiye Vegan Derneği’nin, (TVD) Bolu’daki 15 kızıl geyiğin avlanmasına yönelik açtığı davadan, yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Boludabolu Avatar
BoludaBolu
03 Kasım 2021
Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir