Dolar
ABD Doları 34.1048
Euro
Euro 38.0948
Sterling
Sterling 45.3949
Altın
Altın 2841.2000
BOLU AZ BULUTLU
11,7
AZ BULUTLU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni gerçekleşti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni gerçekleşti

Haber: Servet Gökçek

Koronavirüs salgını sebebiyle alınan genel ve yerel tedbirler çerçevesinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uyularak Anıt Park’ta sınırlı sayıda katılımla gerçekleştirilen kutlama törenine Bolu Vali Vekili İlhan Turgut, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Özalp, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Baro Başkanı Avukat Sabri Erhendekçi, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Haluk Saygılı, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkân, gazilerimiz, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümü kutlama programı kapsamında Anıtpark’ta Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni yapıldı. Törende Atatürk Anıtı’na; Bolu Vali Vekili İlhan Turgut ve akabinde Tugay ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan çelenklerini sıra ile sundular. Ardından Saygı Duruş’unda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu, bayrağımızın göndere çekilmesiyle tören sona erdi.

Bolu Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıldönümü kutlama programı Anıt Park’ta Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.

Boludabolu Avatar
BoludaBolu
28 Ekim 2021
Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir