Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“NE OLURSA OLSUN BOLUSPOR’UN YANINDAYIZ”

“NE OLURSA OLSUN BOLUSPOR’UN YANINDAYIZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Sayın İbrahim Doğan, Boluspor Kulübünü ziyaret etti.



 

Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı “İbrahim Doğan’ın böyle güzel bir görev ile aday olması hepimizi mutlu etti. Hem Bolu adına, hem Boluspor adına, hem de memleket adına hayırlı olsun. İnşallah bu güzel görevde başarılı olur. Bolumuza ve ülkemize hayırlı olur. Seçimlerde kendisine başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

“Bolusporumuzu en güzel seviyelere hep birlikte taşıyacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan “Boluspor’u seviyoruz. Başarılarını biliyoruz ve taktir ediyoruz. İnşallah Bolusporumuzu en güzel seviyelere hep birlikte taşıyacağız. Bugün burada Bolu’nun çok seviyeli, düzgün insanları ile beraberiz. Bu yüzden çok mutluyum. Bundan sonrada hep beraber olacağız. Çıkmış olduğumuz bu kutlu davada elimizden geleni yapacağız. Ne olursa olsun biz Boluspor’un yanındayız.” şeklinde konuştu.

“Her daim bizden yapacağınız taleplerin arkasındayız”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cihan Başaran “Uzun yıllardır Boluspor’un üzerinde çok büyük emekleriniz var. Takdirle ve sevgiyle takip ediyoruz. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi olarak Başkan adayımızı tanımak amacıyla geldik. Ancak bundan daha büyük bir amacımız var. Milliyetçi Hareket Partisi bütün teşkilatları ile Bolusporumuzun ileri hedeflerine ulaşması, Türk Sporunda hak ettiği yere gelmesi için her daim yanınızdayız. Her daim bizden yapacağınız taleplerin arkasındayız.” şeklinde konuştu.