Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“MUTLU OLABİLECEĞİMİZ BOLUSPOR ÇOK YAKINDA”

“MUTLU OLABİLECEĞİMİZ BOLUSPOR ÇOK YAKINDA”
Boluspor, TFF 1.ligin 9.haftasında kendi sahasında oynayacağı Keçiörengücü karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların başarılı orta saha oyuncusu Cumali Bişi yapılan antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Ligde ilk galibiyetini Giresunspor’a karşı alan Boluspor’da hedef Keçiörengücü. Hesaplamalarını galibiyet üzerine yapan Boluspor’da deneyimli orta saha oyuncusu Cumali Bişi gelecekten umutlu.

Bolu’ya, Boluspor’a layık olabilmek adına var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Cumali Bişi; “Mutlu olabileceğimiz Boluspor çok yakında. Herkes görecek, hepimiz görecek. Bunun için en iyisini yaptığımızı herkes bilsin. Tamamen bu şehre, bu kulübe layık olabilmek adına inanın var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Bişi sözlerine şöyle devam etti: “Çok çok önemli olan bir 3 puandı. Bunun için çok çalıştık. En başından beri çok çalıştık ama takdiri ilahi diye bir şey vardır çok inanırım. Allah nasip etmiyorsa, etmemiştir. Ama bir değişimden sonraki yükselişimiz çok çok belirgin oldu. Pazar günü oynadığımız maçı kazanmak için yaptıklarımız geleceğin bir göstergesidir diye düşünüyorum. Çünkü o ölçüde, o antrenman şekilleriyle çalıştığımız sürece de maçları bu şekilde oynayacağız. İlk yarıya biraz kötü başladığımızı düşünüyorum. İkinci yarı oyunun tamamen hakimiydik. İkinci yarıdaki oyunumuzu ve bundan önceki Balıkesir maçının ilk yarısı, Ümraniye maçının ilk yarısı, İstanbul maçındaki istek ve arzunun üstüne koyarak skor alma peşinde olduk. Bu maçta onu becerdik. Bundan sonraki maçlarda da en çok yapmak istediğimiz ve yapabileceklerimizi, hocamızın direktiflerini yerine getirdiğimiz zaman bütün şehir, biz, yöneticilerimiz hepimiz mutlu olacağız. Mutlu olabileceğimiz Boluspor çok yakında. Herkes görecek, hepimiz görecek. Bunun için en iyisini yaptığımızı herkes bilsin. Tamamen bu şehre, bu kulübe layık olabilmek adına inanın var gücümüzle çalışıyoruz. Eksiklerimiz tabi ki de var. Bütün şehrin çok çok daha mutlu olabileceği sonuçlara, güzelliklere sezon sonunda ulaşmak istiyoruz.”