Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“MUSTAFA ALLAR SÖYLÜYORSA YAPAR”

“MUSTAFA ALLAR SÖYLÜYORSA YAPAR”
31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar, bu seçimden de rekor ol almak istediklerini söyledi.


Yerel Seçimlere az bir süre kala çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdüren Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar, Gerede’de yeniden tarihi bir zafer elde etmek istediklerini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar,  yeni dönemde belediye hizmetlerini katlayarak vatandaşların daha etkin daha hızlı hizmetler alması için çalışacaklarını belirtti.

Belediye Başkan Adayı Allar 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Hizmet aşkı ile; alın teri ile ekmeğini evine götüren Tabak işçilerimizi ve işverenlerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Gönül Belediyeciliğinin ilkelerine sadakatimiz sokakta vatandaşımızın teveccühüne dönüşüyor. ‘Tarlada izimiz var, Harmanda yüzümüz var.’ Yaptıklarımızı, ilçemiz için hayallerimizi, projelerimizi vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Hemşehrilerimiz geleceğe dair umutlu. Biliyorlar ki; ‘Mustafa Allar söylüyorsa yapar.’ 5 sene önce ‘Tabakhaneleri taşıyacağız’ dediğimizde de hayal diyenler bugün o hayalin gerçekleştiğine şahit oluyor. Hemşehrilerime göstermiş oldukları samimiyetten, teveccühten dolayı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 31 Mart’ta sandıktan daha önceleri olduğu gibi rekor bir oy oranıyla, zaferle çıkacağız” diye konuştu.