Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“MHP BÜYÜK BİR DAVADIR, YÜCE BİR SEVDADIR”

“MHP BÜYÜK BİR DAVADIR, YÜCE BİR SEVDADIR”
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran partisinin 50. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle yazılı açıklamada bulundu. Başaran; “Milliyetçi Hareket Partisi, Türk Siyasi tarihine yarım asırlık geçmişi ile dinamik ve köklü teşkilatları ile damgasını vurmuş büyük bir davadır, yüce bir sevdadır” dedi.

MHP İl Bolu İl Başkanı Cihan Başaran partisinin 50. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle yazılı açıklamada bulundu. Başaran; “50 yıllık mücadelemizde şehitlerimiz, gazilerimiz, hakkın rahmetine kavuşmuş dava büyüklerimiz vardır. MHP’nin temellerini oluşturan davamız, Yüce Allah’ın himayesinde, peygamberimizin izinde, dava büyüklerimizin ellerinde bu günlere erişmiştir. Bizim davamız hak davası, hakikat davası, millet davasıdır.

Bu davanın fikir kaynağı olan, başta Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğ Alparslan Türkeş olmak üzere ahirete intikal etmiş bütün dava büyüklerimize Allahtan rahmet diliyorum. Sancağı devir aldığı günden bu yana, bu günlere erişmemizde büyük emeği olan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve yanında sarsılmaz bir imanla dimdik duran dava arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum.

Ülkücüler, Allah’a teslim ve Resulüne bağlı yaşayarak, liderinin emrinde, Türk milletinin hizmetinde, bu milletin canına, malına kastetmek isteyenlere karşı, yıkılmaz bir kale olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.