Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İZZET BAYSAL SANAYİ SİTESİNİ İSMİNE YAKIŞIR BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ”

“İZZET BAYSAL SANAYİ SİTESİNİ İSMİNE YAKIŞIR BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ”
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, İzzet Baysal Sanayi Sitesi esnafı ile bir hafta aradan sonra yeniden bir araya geldi. Metin, esnafların çeşitli talepleri üzerine “Merhum İzzet Baysal’ımızın adını taşıyan sanayi sitemizin ufak tefek altyapı problemlerini halledeceğiz, ayrıca asfaltlama çalışmaları da yaparak sanayimizi ismine yakışır bir görünüme kavuşturacağız.” dedi.


Yerel seçimlere az bir süre kala Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmaları kapsamında İzzet Baysal Sanayi Sitesi’ni ikinci kez ziyaret etti.  İzzet Baysal Sanayi Sitesi’ndeki tüm tamirhaneleri ve diğer iş yerlerini dolaşan Fatih Metin, esnaflarla sohbet ederek desteklerini istedi, talep ve sıkıntılarını dinledi.

Esnafların çeşitli talepleri üzerine Metin, esnafların taleplerine kayıtsız kalmalarının mümkün olmayacağını söyleyerek, “Esnafımızın talep ve sıkıntılarını görüştük. Esnafımızın dükkânların önüne çıkma talepleri oldu. İnşallah önümüzdeki dönem esnafımızın talebini yerine getireceğiz. Merhum İzzet Baysal’ımızın adını taşıyan sanayi sitemizin ufak tefek altyapı problemlerini halledeceğiz, ayrıca asfaltlama çalışmaları da yaparak sanayimizi ismine yakışır bir görünüme kavuşturacağız. Yine 235 esnafımızın kazançlarına kazanç katmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” dedi.