Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HER MAHALLEYE AYNI HİZMET GİDECEK”

“HER MAHALLEYE AYNI HİZMET GİDECEK”
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, sonradan mahalle yapılan köylere yeterince hizmet gitmediğini belirterek, “Bahçelievler Mahallesi’ne ne hizmet yapılıyorsa sonradan mahalle yapılan köylere de aynı hizmet gitmelidir. Bu yüzden sonradan mahalle yapılan köylere de yeterli hizmeti yapacağız” dedi.


31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Tanju Özcan, partililerle birlikte Civril Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Köy konağında gerçekleştirilen toplantıda projelerini anlatan Özcan, “8 yıldır Ankara’da milletvekili olarak Bolu’nun sorunlarını meclise taşıdık. Artık sorunları dile getirmek değil o sorunları direk çözmek istiyorum. Bunun için belediye başkanlığına aday oldum” dedi.

“MAHALLE OLAN KÖYLERE YETERLİ HİZMET GÖTÜRÜLMEDİ”

Sonradan mahalle yapılan köylere yeterli hizmetin yapılmadığını belirten Özcan “Bahçelievler Mahallesi’ne ne hizmet yapılıyorsa sonradan mahalle yapılan köylere de aynı hizmet gitmelidir. Bu yüzden sonradan mahalle yapılan köylere de yeterli hizmeti yapacağız. Belediyenin borcu yok mu var. Ben seçildikten sonra enkaz devraldım demeyeceğim. Ben 8 yıldır Ankara’ya Bolu deyimiyle yol sıra gidip çay sıra gelmedim. Ne için kiminle görüşmeli, neyi nasıl yapmalı her şeyi biliyorum. O yüzden biz arkadaşlarımızla hem bu borcu ödeyeceğiz, hem de Bolu’muzu güzelleştireceğiz” dedi.