Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“D-100 BATTI ÇIKTI İLE IŞIKSIZ HALE GETİRİLECEK”

“D-100 BATTI ÇIKTI İLE IŞIKSIZ HALE GETİRİLECEK”
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Mühendis ve Mimarlardan oluşan Proje Ekibiyle birlikte hazırladığı projelerinin ipuçlarını vermeye başladı. Sır gibi saklanan ve 3 Şubat’ta Büyük Proje Tanıtım Toplantısıyla, Partililer ve Bolu Kamuoyu ile paylaşılacak olan Projelerinden bir tanesini, katıldığı Mahmut Alan’ın Facebook’taki Canlı Yayın programında açıkladı. Fatih Metin; “D-100 Karayolu Bolu Kent içi geçişini, Filiz Makarna ile Üniversite Kavşağı arasını, yapacağımız Battı-Çıktı’lar ile ışıksız hale getirerek, Bolulu Hemşerilerimiz için, Durmak Yok, Yola Devam! Trafik modeline dönüştüreceğiz” dedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, “Bolu’nun gelecekte ulaşım sorunu yaşamaması adına birçok ulaşım projemizi hayata geçireceğiz. D-100’de Sanayi Kavşağı ile Gölyüzü Kavşağına Battı-Çıktı’lar inşa edeceğiz. Hedefimiz, Filiz Makarna Fabrikası ile Üniversite Kavşağı arasında D-100 Karayolunun ışıksız, bekleme yapılmadan geçilebilmesini sağlamaktır. 

“Abant ve Çaydurt gişeleri arası ücretsiz olacak”

Ayrıca şehir geçişimizi rahatlatmak için Abant ve Çaydurt gişeleri arasında otoyolun ücretsiz hale getirilmesini de gerçekleştireceğiz. Bu konuları Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız ve Karayolları Genel Müdürü’müzle görüşerek, kendilerinden destek sözü aldım.

Kentin Kuzey aksını; Sağlık Mahallesinin üzerinden geçen Kanal Yolundaki sulama kanalının üzerini tamamen kapatıp, bulvar şekline getirerek rahatlatacağız. Şimdilik bu kadarını ifade edeyim, gerisini Proje Tanıtım Toplantımızdaki büyük sürprizlere bırakalım. 17 Yıllık AK Parti iktidarımızda Milletimizin yollarını, köprülerini inşa ettik. Hamd olsun! Milletimiz de, AK Partimize “Durmak Yok Yola Devam” diyerek destek verdi. Bolulu Hemşerilerimiz de 31 Mart’ta İnşallah! Bize yine “Durmak Yok Yola Devam” diyecektir. Biz de Bolulu Hemşerilerimizin ulaşım sorunu yaşamaması için Yol, Battı-Çıktı, köprü ve tünel yapımlarına son hızla devam edeceğiz. Yol yapmak, yol açmak, ulaşımı rahatlatmak AK Partinin işidir” dedi.