Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU’NUN TÜM BELEDİYELERİNE TALİBİZ”

“BOLU’NUN TÜM BELEDİYELERİNE TALİBİZ”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Mart ayında yapılacak seçimlerde Bolu’nun tüm belediyelerine talip olduklarını söyledi.

Doğanay, “İnşallah seçim akşamı Bolu’nun tüm ilçelerini almış bir teşkilat olarak aynı zamanda ilini almış bir teşkilat olarak, milletimizin karşısına çıkarız.” diye konuştu.

AK Partinin Türkiye’nin her noktasında aday çıkarabilen bir parti olduğunu ifade eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Kuruluşlundan bugüne 18 yıl geçen AK Parti 17 yıldır iktidarda. AK Partinin genel anlayışında ve felsefesinde düşünce olarak baktığımız zaman biz Türkiye’de belirli yerlere belirli bölgelere odaklı bir parti değiliz. Türkiye’nin bütün illerinde, ilçelerinde ve beldelerinde en ücra noktaya kadar gittiğimiz zaman aday çıkarabilen bir partiyiz. Dolayısıyla bizim Mudurnu, Kıbrıscık, Mengen üzerindeki düşüncemizi ilk baştan bu yana söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim. Daha öncesinde Mudurnu bizdeydi, Kıbrıscık bizdeydi, Mengen bizdeydi. Bunları biz daha sonraki süreçte şu veya bu sebeplerden dolayı verdik. Bunların istişaresini de kendi dünyamızda teşkilat bütünlüğü içinde yapıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde muhakkak ve muhakkak ki, o bölgede yaşayan, o ilçelerde yaşayan hemşerilerimiz vatandaşlarımız teveccüh gösterirlerse, biz oraların da iktidar partisinde olmasını aynı zamanda da bununla birlikte de daha fazla hizmet almaları noktasında muhakkak böyle bir düşüncemiz var. Dolayısıyla, Bolu’nun tüm ilçe ve beldelerine talip olduğumuzu bizim talip olmamızla birlikte kararı da milletimizin vereceğini bilerek bu seçimlere giriyoruz. İnşallah seçim akşamı Bolu’nun tüm ilçelerini almış bir teşkilat olarak aynı zamanda ilini almış bir teşkilat olarak, milletimizin karşısına çıkarız. Aziz milletimiz derse ki, farklı bir tasarruf ona da biz zaten saygı duyarız.” diye konuştu.