Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLUSPOR'UN GELECEĞİ İÇİN KONGREDE OLACAĞIZ”

“BOLUSPOR'UN GELECEĞİ İÇİN KONGREDE OLACAĞIZ”
Boluspor’da 8 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olağanüstü gene kurulda başkan adaylığını açıklayan Abdullah Abat’ın ardından Yarenler ve Cadde14 taraftar grupları da yazılı bir açıklama yaptılar.

Kırmızı beyazlı taraftar grupları, yapılacak olan kongreye bütün delegeleri davet ederek; “Biz diyoruz ki gelin kongreye, herkes eteğindeki taşları döksün, her şey konuşulsun, başkanımız seçilsin. Süreci takip etmekteyiz, kimlerin ne hesapları olduğu gün gibi ortada, gelin kongrede anlatın derdinizi. Biz Boluspor'un geleceği için kongrede olacağız” denildi.

Açıklamanın devamında ise “Bilindiği üzere camiamız 8 Ağustos Cumartesi günü çok önemli bir kongrede bulaşacaktır, buluşacaktır diyoruz çünkü Bolusporluyum diyen tüm üyelerin kongrede çoğunluğa katkı sağlayıp başkanı ve yönetim kurulunu seçeceklerini umuyoruz.

Yeni sezonun başlamasına 1 aydan az bir zaman dilimi var. Seçilecek olan başkan ve yönetim bu zaman zarfında teknik heyeti ve futbolcuları şehrimize getirmeye çalışacak. Eğer ki kongrede çoğunluk sağlanamazsa bu süreç için 15-20 günlük bir zaman kalacak ki buna vesile olacak olanlar büyük vebal altındadır. Biz diyoruz ki gelin kongreye, herkes eteğindeki taşları döksün, her şey konuşulsun, başkanımız seçilsin. Süreci takip etmekteyiz, kimlerin ne hesapları olduğu gün gibi ortada, gelin kongrede anlatın derdinizi. Biz Boluspor'un geleceği için kongrede olacağız!” ifadelerine yer verildi.