Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOGİAD kazandıkça Bolu’da kazanacak”

“BOGİAD kazandıkça Bolu’da kazanacak”
Bolu Genç İş Adamları Derneği (BOGİAD) Başkanı Okan Kayışoğlu, derneğinin yeni binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kayışoğlu derneklerinin yenilenen yüzü ile faaliyete geçtiğini ve ilk etapta amaçlarının Bolu insanının kazanması olduğunu söyledi.

 Yeni binasında BOGİAD yönetin kurulu düzenlendiği toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya BOGİAD Başkanı Okan Kayışoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Emrah Yaman, Mustafa Sekmen, İsmail Demir, Ali Cebeci, Sertaç Günay, Murat Ceylan, Ümit Cihan, Şenol Coşkun katıldı.

 KAFE VE EKONOMİ DERGİSİ GELİYOR

Toplantıda Okan Kayışoğlu derneklerinin amaçları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda dernek bünyesin bir ekonomi dergisi ve kafeyi yakın zamanda Bolu’ya kazandırmak istediklerini söyleyen Kayışoğlu, “Ticareti kendi aramızda güçlendirmek istiyoruz. Yeni üyelerimiz olacak. Aynı zamanda BOGİAD üyeleri kendi aralarında indirim uyguluyor. Yeni indirimler anlaşmalar yapılıyor. Haftaya AK Parti, MHP ve CHP ziyaretleri olacak. Burası ticari bir masa ve burada ortak işler yapacağız. BOGİAD olarak aramızda yapacağımız ticari çalışmalar var. Değerlendirip yeni yılda masaya yatıracağız. Bolu’ya yönelik ticari anlamda ayaklandırmalar yapmalıyız. Ekonomi kötü, her kesim zorluk yaşıyor. Karşılıksız iş sayısı arttı. BOGİAD adı altında kafe açmayı tekrar düşünüyoruz. İşletmesi ise bizde olacak. Kendi aramızda Bolu’ya ekonomi dergisi kazandırmayı düşünüyoruz. Yapılan iş sınıflarına göre her ay farklı bir iş dalını araştırıp bunu sunacak ve isteyen üyelerimize dağıtacağız” dedi.

BOGİAD kazandıkça Bolu’da kazanacak

Bolu  Genç İş Adamları Derneği (BOGİAD) Başkanı Okan Kayışoğlu, “Hedefimiz gençler için BOGİAD’ı en cazip hale getirmek ve eksik kalan yanlarımızı yeni bir yol izleyerek tamamlamak. İlk etapta Bolu insanı kazansın, dışarıya verdiğimiz işler bizde kalsın. Bizden sonraki yönetime en iyi şekilde BOGİAD’ı teslim etmek istiyoruz. BOGİAD kazandıkça Bolu’da kazanacak. Bolu gelişiyor, Bolu büyüyor bizde bu büyümeye BOGİAD olarak ciddi destekler sağlamak istiyoruz. Üretim sıkıntımız var. Bu sıkıntı ile ilgili mikro ölçekli riski göze alarak yatırımlar yaparak, üretim yaparak Bolu’da istihdamı arttırmak istiyoruz. Bolu konum olarak çok iyi bir yerde. Üretim için fizibilite ortamımız avantajlı. İşini iyi yapan buraya gönül veren başarılı genç iş adamları ile bu yola çıktık. Derneğimize uygun dinamik üye kadromuz ile güzel işler başaracağımıza inanıyoruz. Belirli bir prensip çizgisinde ilerliyoruz. Amacımız bütün Bolulu iş adamlarına hitap etmek.” 

“ÖNCE BOLU İNSANI KAZANSIN”

BOGİAD yönetin kurulu sekreteri İsmail Demir, Bolu’da ticari faaliyetleri genişletmek istediklerini ve önce Bolu’nun insanının kazanmasını istediklerini belirterek, “Şehrimizde olmayan bir sektör varsa onu kazandıracağız. Bolu’yu kalkındırmak için ekonomik anlamda kendi aramızda bir ticari ağ kurarak iş hacmini geliştirmek istiyoruz. Bolu esnafının hacmini büyütüp, işin kendi ilimiz içinde kalmasını istiyoruz. Önce Bolu’nun insanı kazansın. Fabrika ziyaretlerimizi sık tutup bu süreci hızlandırmak istiyoruz. Her sektörden üyemiz var, gücümüz var. Bu işleri dışarı kaçırmak istemiyoruz. Düzenli toplantılar ve konferanslar ile bu planlamayı yapmak istiyoruz. Hepimiz elimizden geldiğince BOGİAD’ı kalkındırmaya çalışıyoruz.”dedi.