Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ADAYLARIMIZ BELLİ OLMAYA BAŞLADI”

“ADAYLARIMIZ BELLİ OLMAYA BAŞLADI”
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran MHP'nin 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Bolu’da kesinleşen belediye başkan adayları hakkında açıklamada bulundu. Başaran; “Süreç yaklaştıkça adaylarımızda belli olmaya başladı. Partimizden aday olan Türkiye ve Bolu sevdalısı Belediye Başkan adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Haber: Aslı Akış

MHP Genel Merkezi Seçim Komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayıyla kesinleşen ilçe belediye başkan adayları sonrasında Cihan Başaran, süreç yaklaştıkça diğer adaylarında netleşeceğini ifade etti.

Cihan Başaran, yaptığı açıklamasında;  “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri yaklaştıkça Bolu’da siyaset ve partilerin Belediye Başkanı Adayları sohbetlerde ilk konu oluyor. En çok merak edilen ise siyasi partilerin kesin adaylarının kim olacağı. Bu konu ile ilgili hafta içinde sizlerle paylaşımlarımız olacak. Süreç yaklaştıkça adaylarımızda belli olmaya başladı.

Bu hafta MHP Genel Merkezi, Yeniçağa, Kıbrısçık ilçelerimiz ile merkez Karacasu Beldemizin Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Yeniçağa İlçemizden Zeki Mustafa Egeci, Kıbrısçık İlçemizden Ersin Ercan, merkez Karacasu Beldemizden Halit Belen Belediye Başkan Adaylarımız olarak ilan edildi. Partimizden aday olan Türkiye ve Bolu sevdalısı Belediye Başkan adaylarımıza başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.