Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“4 İLİN BAŞKENTİ BOLU”

“4 İLİN BAŞKENTİ BOLU”
Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Yezdan Uğurlu ve BİK Ankara Şube Personeli Murat Aktaş ile Bolu’da faaliyet gösteren yerel gazetelerin editör ve muhabirleri ile bir araya geldi. Uğurlu, “ Bolu dâhil 4 ile bakıyorum. 4 ilin başkenti Bolu’dur. İşin mutfağındaki arkadaşlar işe hâkimler” dedi.

Haber: Ömer Çetinaslan

Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Yezdan Uğurlu ve BİK Ankara Şube Personeli Murat Aktaş, TSO’da düzenlenen toplantıda, Bolu’da faaliyet gösteren yerel gazetelerin editör ve muhabirleri ile buluştu. Bolu’daki yerel gazeteler hakkında övgü dolu sözler söyleyen Uğurlu, toplantıda editör ve muhabirlere bilgiler aktardı.

“4 İLİN BAŞKENTİ BOLU”

Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Yezdan Uğurlu, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, Bolu yerel basını ile çalışmaktan keyif aldıklarını ifade ederek, “Burada olmaktan keyif aldım. Yerel medya ölçeği dâhilinde ben, 4 ile bakıyorum. Daha önce de belirttiğim gibi ‘4 ilin başkenti Bolu’ diyorum. Hakikaten keyifle çalışılacak bir yer. İşin mutfağındaki arkadaşlar işe hâkimler. Bizi hiçbir zaman müşkül duruma sokmuyorlar hatta biz onlardan yardım alıyoruz. Burada çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki böyle bir ekiple çalışıyoruz” dedi.

“YEREL BASININ AYAKTA KALMASI İÇİN GEREKLİ ADIMLARIN ATILMASI GEREKİR”

Yerel basının desteklenmesi üzerine konuşan Uğurlu, “Yerel basın her ilin şah damarı diyorlar ama kılcal damarlar olmadığında şah damarlar bir işe yaramıyor. Kılcal damarlar kanı vücuda yayıyor, dinç tutuyor. Yerel basın da aslında ilin hem şah damarı hem kılcal damarlarıdır. Burada desteklenmesi gereken; hem sivil toplum kuruluşlarının hem de ildeki birçok özel kuruluşların gazetelere sahip çıkıp reklam vermesini sağlamak. Aynı zamanda da Basın İlan Kurumu ve devletin de bu konuya el atıp, yerel basının ayakta kalması için gerekli adımların atılması gerekir. Özellikle de yargı paketinin bir an önce sonuçlanmasının yerel medyaya destek olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.