Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"Ziyaret ettiğim tek milletvekili Engin Alan!"

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret ettiği şeklindeki iddialara sert tepki göstererek, "Bunlar tamamen iftira. Benim cezaevinde ziyaret ettiğim tek milletvekili FETÖ kumpasıyla 3,5 yıl cezaevinde yatan Özel Kuvvetler eski Komutanı ve MHP eski Milletvekili Engin Alan'dır. Sayın Alan 12 milletvekiliyle gittiğimiz ziyaretimiz sırasında bana dönerek, ''Seni çok yakından takip ediyorum. Sen gerçek bir vatanseversin' diyerek alnımdan öptü" dedi. Özcan ayrıca, "Adalet Bakanlığında bütün kayıtlar mevcut. Cezaevinde kimi ziyaret etmişim gidip sorsunlar" ifadelerini kullandı.

Köroğlu Televizyonu'nda canlı olarak yayınlanan Siyaset Arenası programında Bolu Gazetesi Sahibi Caner Güngör ile Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Özgür Bolu Gazetesi Editörü Bülent Velioğlu'nun sorularını yanıtlayan CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, cezaevinde ziyaret ettiği tek milletvekilinin MHP eski Milletvekili Engin Alan olduğunu söyledi.

"BENİM TERÖRE KARŞI DURUŞUMU BİLEN BİR İNSAN"

"HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı Edirne Cezaevi'nde ziyaret etti mi diye soruyorlar. Etmedim kardeşim, etsem söylerim. CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nu iki kez ziyaret etmek istedim ancak ikisinde de sıkıntı yaşadım ve ziyaret edemedim. Tek ziyaret ettiğim milletvekili zamanında FETÖ kumpasında tutuklanan ve Sincan Cezaevi'nde kalan MHP Milletvekili Engin Alan'dır. Kendisi mağdur olduğunu bildiğim ve gerçek Türk milliyetçisidir. Özel Kuvvetler eski Komutanı Engin Alan Paşa cezaevinde beni alnımdan öptü. Alan Paşa bana, 'Seni çok yakından takip ediyorum. Sen gerçek bir vatanseversin' dedi. 12 Milletvekili gitmiştik geldi ve beni alnımdan öptü. Benim duruşumu ve teröre karşı hassasiyetimi bilen bir kişi."

"ADALET BAKANLIĞI KAYITLARINDAN BAKSINLAR"

"FETÖ'cülerin Ergenekon kumpası sonrasında 3,5 yıl cezaevinde kalan Engin Alan çok delikanlı dimdik bir adam. Cezaevinde bana, 'Vallahi hiç umurumda değil, benim ömrüm terörle mücadelede dağlarda geçti. Bunlara geri adım atmam' dedi. Onun için benim cezaevinde ziyaret ettiğim tek milletvekili Engin Alan'dır. Adalet Bakanlığı kayıtları herkesin elinde. Hangi cezaevine gidip kimi ziyaret ettiğim ortaya çıkar. Beni bu konuda eleştirenler sorsunlar öğrensinler."