Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YÜZÜK VE KOLYEYE YOĞUN İLGİ VAR

YÜZÜK VE KOLYEYE YOĞUN İLGİ VAR
Bolu’da faaliyet gösteren kuyumculuk, saat ve hediyelik eşya firması FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Koordinatörü Hakan Doğan, 14 Şubat Sevgililer gününün yaklaşması ile kuyumculuk piyasasının hareketlendiğine dikkat çekerek 14 Şubat’a özel indirim uyguladıklarını dile getirdi. Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer günü öncesi birbirinden güzel takı ve aksesuarlar ile müşterilerini beklediklerini söyledi.


Haber: Aslı Akış

Bu sene 14 Şubat Sevgililer Günü koronavirüs salgını nedeniyle ülke genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelecek. 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi ise hareketlilik oluşmaya başladı. Kuyumcularda her bütçeye uygun hediye seçenekleri müşterilere sunulurken tek taş yüzük ve kolye en çok ilgi gören ürünlerin başında geliyor.

“KAMPANYALARIMIZI HAZIRLADIK”

FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Koordinatörü Hakan Doğan, geçtiğimiz yıl 14 Şubat’a göre daha hareketli bir dönem geçirdiklerini belirterek; “14 Şubat her yıl olduğu gibi bu yılda insanların sevdiklerine, hatıra anlamında sunabilecekleri hediyeler baktıkları bir dönem. Bu sene bununla ilgili çalışmalarımızı, kampanyalarımızı güzel bir şekilde hazırladık. Misafirlerimizin de memnun olduğu bir süreç oldu. Bu sene fiyatlarımızın altın fiyatlarının biraz geriye gelmesiyle sattığımız ürünlerin, misafirlerimizin beğendiği ürünlerin daha uygun satın almaya sebep oldu. Bu nedenle de geçen seneye göre bu 14 Şubatımız daha hareketli geçiyor” şeklinde konuştu.

“EN İYİ MARKALARI, EN İYİ FİYATLA MİSAFİRLERİMİZE SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ”

FAY Yamaner olarak 14 Şubat’a özel indirimlerinin söz konusu olduğunu vurgulayan Doğan; “FAY Yamaner olarak her yıl olduğu gibi bu yılda dünyaca ünlü markalarımızda çok özel indirimler hazırladık. En iyi markaları, en iyi fiyatla misafirlerimize sunmaya çalışıyoruz. Bunun haricinde tüm ürünlerimizde indirim kampanyası başlattık. 14 Şubat’a özel %14 indirimlerimiz söz konusu. Yine bunun yanında bizleri tercih eden misafirlerimize hediye olarak sunacağımız hediye kolyemiz mevcut. Bu şekilde hareketli geçen güzel bir 14 Şubat dönemimiz var. Ben özellikle Bolu’da misafirlerimize yine bizi tercih ettikleri, bize güvendikleri için kampanyamıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“ÇANAKKALE’DE DE ÇOK KISA SÜREDE BENİMSEDİLER BİZLERİ SAHİPLENDİLER”

İzzet Baysal Caddesi, 14 Burda AVM ve Narven’deki mağazalarının yanı sıra bu yıl Çanakkale’de yeni açılan mağazalarında aynı kampanyaları uyguladıklarının altını çizen Hakan Doğan; “FAY Yamaner markamız yıllardır Bolu’da doğan, Bolu’daki misafirlerimizin destekleriyle gelişen bugünlere gelen bir marka. Markamızın ulusala açılma programını geçen yılın Aralık ayı son haftasında Esas Holdingin Çanakkale’deki AVM’si olan 17 Burda AVM’de ulusaldaki ilk mağazamızı açarak başlamış olduk. Bolu’daki misafirlerimizin yıllardır bize olan güvenleri ve tercihleri bizi ulusalda bir mağaza açmaya cesaretlendirdi. Çanakkale’deki misafirlerimizde sağ olsunlar Bolu’da misafirlerimiz gibi sanki yerel bir markalarıymışız gibi çok kısa sürede benimsediler bizleri sahiplendiler. Orada da aynı kampanyalarımız merkez mağazalarımızda Bolu’daki bütün kampanyalarımızı aynı oranlarla devam ettiriyoruz. Oradaki geri dönüşümüzde Bolu’daki misafirlerimiz gibi son derece olumlu. Kendileri son derece mutlu ve memnun bir şekilde mağazalarımızdan ayrılıyorlar” diye konuştu.

“ONLINE SATIŞ SİTEMİZ VAR”

Pandemi döneminden kaynaklı  dışarı çıkmak istemeyen ya da mağazaya gelmek istemeyen müşterileri için online satış imkanı sunduklarını ifade eden Doğan; “Pandemi süreci kolay değil. İnsanların hem işleri anlamında etkilendikleri aynı zamanda sağlık anlamında da etkilendiği bir süreç. Bunun tamamına dikkat etmeye çalışıyoruz. Bu konuyla ilgili kendi içimizde toplantılar yapıyoruz. Bu hassasiyetleri ve sağlık konusunu gerçekten önemsiyoruz. Misafirlerimize sağlıklı hizmet sunabilmek anlamında tüm önlemlerimizi mağazamızda almış bulunmaktayız. Yine bunun haricinde kafaları rahat etmeyen, çok dışarıya çıkmak istemeyen, mağazalara gelmek istemeyen misafirlerimiz içinde bizim online satış sitemiz var. Bu pandemi sürecinden önce başladığımız ulusal pazarlarda da yer aldığımız gift14.com bu pandemi sürecinde ciddi bir ivme yakaladı. Kendileri evden çıkmadan ya da bulundukları ortamdan gift14.com adresimizi ziyaret ederek kampanyadan ve indirimli alışverişlerimizden faydalanabiliyorlar” dedi.

“HAFTA SONU MAĞAZALARIMIZ KAPALI”

FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Koordinatörü Hakan Doğan son olarak 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında kendilerine muafiyet olup olmayacağı konusuna açıklık getirerek; “Bu hafta sonu için şuana kadar gelen bir bilgi yok. Dolayısıyla da bu hafta sonu yasaklarına da yine bizimde diğer esnaf ve mağazalar gibi uymamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu süreç toplumsal olarak hepimizin katlanması gereken bir süreç kolay değil. Önce sağlık diyoruz. Tabii ki hafta sonu açık olmamız piyasa anlamında tüm esnafın işleri anlamında olumlu oluyor. Ama bu sürecin kontrol altına alınabilmesi anlamında da bunlara da ihtiyaç var. Biz kendi mağazamızda ve şirketimizde yaptığımız toplantılarda bunların tamamını dikkate alarak müşterilerimizin rahat bir şekilde ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabileceği ortam ya da zaman dilimlerini ayarlamaya çalışıyoruz. Bu hafta sonu da mağazalarımız kapalı. Bununla ilgili özel bir açılış talebimizde olmayacak. Bizde bu genel yasak kurallarına uyacağız. Ama hafta içi aldığımız sağlık önlemleriyle kendilerine hizmet etmekten memnuniyet duyacağız. Yine de misafirlerimizin rahat etmeleri açısından dışarı çıkmak istemeyen misafirlerimiz olursa da gift.com online alışveriş sitemize kendilerini bekleriz” şeklinde konuştu. 
Etiketler: bolu haberler