Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Yürüyen merdivenler yenileniyor

Yürüyen merdivenler yenileniyor
Belediye önünden yukarı çarşıya çıkışta kullanılan ve uzun yıllardır sürekli arıza yapması sebebiyle kullanılamayan yürüyen merdivenler Bolu Belediyesi tarafından yenileniyor. Cenazelerin geçişinde sıkıntı yaşanmaması sebebiyle sadece çıkış olarak planlanan merdivenler kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacak.

Geçmiş dönemde yapılan ve yapıldığı günden bu güne kadar sürekli arıza vermesi sebebiyle bir türlü kullanılamayan yürüyen merdivenlerin yenilenme çalışmaları başladı.

Belediye önünden yukarı çarşıya çıkışta bulunan yürüyen merdivenlerin bu sefer bozulmayan ve garantisi alınmış merdivenler olacağını belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Yürüyen merdivenlerle ilgili çalışmalar başladı ve hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlanarak halkımızın kullanımına sunacağız. Büyükcami’de kılınan cenaze namazlarında cenazelerimizin çıkışında büyük sıkıntılar yaşanıyor ve bu sebeple yeni merdivenleri sadece çıkış olarak planladık. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.