Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Yollarda belediyenin ambleminin görünmesini istemediler

Yollarda belediyenin ambleminin görünmesini istemediler
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, basın mensuplarıyla proje gezisi gerçekleştirdi. Projelerini basın mensuplarına anlatan Başkan Tanju Özcan , yol çalışmalarında normal asfalt yerine ılık asfalt kullandıklarını , daha ucuza mal ettiklerini ve kırsal bölgelerde taş yollar yerine bu yolları tercih ettiklerini söyledi. Başkan Özcan, İl Özel İdaresi ile yol çalışmaları konusunda sorun yaşadıklarını belirterek " Biz İl Özel İdare'ye yolu daha ucuza yapacağız dedik. Onlar daha belediye yapmasın diye daha pahalıya mal ettiler. Sırf yolda bizim amblemimiz görünmesin diye. O yüzden hakkımı helal etmiyorum" dedi.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,   basın mensuplarıyla proje gezisi gerçekleştirdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan , Bolu Belediyesi'nin gerçekleştirmiş olduğu yol asfaltlama çalışmalarını anlattı. İl Özel İdaresi ile bu konuda sıkıntı yaşadığını söyleyen Tanju Özcan " İl Özel İdaresi 2 senedir ihale yapıyor . Geçen sene sebepsiz yere iptal etti. Bu sene biz sözleşmeye davet beklerken 10 günlük süre içinde 9'ncu gün kaynak yok dedi bu yalan çünkü kamuda kaynak olmadan ihaleye çıkılmaz. Sonra davet usulü yapacağını söylediler. Bizde bizi davet edin yeterliliğimiz var bu konularda dedik bizi davet etmediler. İhaleyi kime verdiler kaça verdiler belli değil, biz size  daha ucuza  güzel bir yol yapacağız dedik.  Onlar daha belediye yapmasın diye daha pahalıya mal ettiler. Sırf yolda bizim amblemimiz görünmesin diye. O yüzden hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Başkan Tanju Özcan " 2.2 Kilometre uzunluğundaki yolu biz 3 günde yaptık. Yaptırdıkları yol çok kötü değil ama bizim yaptığımız yola  göre farklı.  Daha kış geçmeden çökmeler başladı. Belediye amblemi görünecek diye izin vermediler.   Bu sığ düşünceyi kınıyorum. Yaptığımız bu yollarla  Özel İdare'ye  burada dersini vermiş olduk." dedi.

Tanju Özcan, basın mensupları ile gerçekleştirdiği proje gezisinde  Başkan Özcan " Konserve fabrikası yapıyoruz burada mantar konservesi ile birlikte 38 çeşit konserve üretilecek. Mantar kompost üretimi yaptığımız yer eski belediye başkanının alkollü mekanları taşımayı planladığı yerdi. Türkiye'de beyaz etten daha fazla mantar üretimi sağlayacağız. Hayvan barınağı Eylül ayı gibi bitecek . Şimdikinden daha güzel olacak . Eskisi hayvanlar için bir ceza evi gibiydi." dedi.