Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DENETİMLER BAŞLADI

YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DENETİMLER BAŞLADI
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kent merkezinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim yapıldı. Toplu ulaşım araçları tek tek durdurularak denetlendi. Sürücü ve yolcular maske takılması ve sosyal mesafeye uyulması konusunda uyarıldı.


Haber: Ömer Çetinaslan

İçişleri Bakanlığının 81 ilin valiliğine gönderdiği yazı doğrultusunda, Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, toplu taşıma araçları, iş yerleri ve vatandaşın yoğun olduğu bölgelerde sabah saatlerinde denetimler gerçekleştirdi.

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DENETİLENDİ

Bolu Valiliği koordinesinde yapılan denetimler kapsamında Aktaş Mahallesi Merkez Duraklarda ve vatandaşın yoğun olduğu bölgede denetimlere başlandı. Aynı şekilde emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler de toplu taşıma araçlarını takibe aldı. Şehir merkezinde kurulan noktalarda toplu taşıma araçları durdurularak maske, hijyen ve mesafe konusunda bilgilendirildi, vatandaşlar uyarıldı.

HASSASİYET GÖSTERİLMESİ İSTENDİ

Ekipler vatandaşları yoğun olarak bulunduğu iş yerlerinde, alınması gereken tedbirleri kontrol ederek, iş yeri sahiplerini uyardı. Yapılan denetimlerle ilgili olarak, vatandaşların sağlığının önemli olduğu, bu nedenle gerekli tedbirlere uyulması noktasında herkesin gerekeni yapması yönünde çağrıda bulunuldu. Tedbirlere uygulamayanlara gerekli işlemler yapıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge ile 26-29 Kasım tarihlerinde dört gün boyunca vatandaşların yoğun olduğu yerlerde ve toplu ulaşımda yoğunlaştırılmış denetimler devam edecek.

Etiketler: bolu haberler