Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YİNE MURAT YİNE OLAY!

YİNE MURAT YİNE OLAY!
Bolu'da, geçen ay aracını kaldırım üzerine park ettikten sonra cebinden çıkardığı paralarla polise rüşvet eden Mastercheff yarışmasıyla ünlenen Murat Özdemir, aynı yere kendisine ait bir minibüsü park ederek yine polislerle olay çıkardı.

Gazetecileri ve polisleri sözlü taciz eden ve elindeki cep telefonuyla sosyal medyadan kayda alan Özdemir ile yanında bulunan bir kişi polis ekibi tarafından gözaltına alındı.

Olay, öğle saatlerinde PTT Caddesi üzerinde meydana geldi. Geçtiğimiz ay cadde üzerinde aracını kaldırım üzerine park etmesi nedeniyle ceza kesen polislere cebinden çıkardığı paralarla rüşvet teklif ederek büyük tepki çeken Özdemir, aynı yere bu kez de kendisine ait minibüsü park ederek yine olay çıkardı. Özdemir’in yanında bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi de kendisini görüntüleyen gazeteciler ile olay yerine gelen polis ekiplerine sözlü tacizde bulundu. Sonrasında sosyal medya hesabından canlı yayın açıp elindeki telefonla olay yerine gelip şov yapmaya başlayan Özdemir, polislere dönerek, "Bizim paramız çok bırakın ceza kessinler.” dedi. Polislerin defalarca şov yapma uyarısına aldırış etmeden telefonla canlı yayın yapmayı sürdürüp hem gazetecilere hem de polisleri sözlü tacizi sürdüren Özdemir ve yanındaki arkadaşı yaka paça gözaltına alındı. Murat Özdemir'i gözaltına alan bir polis memuru, "Türk polisine şov yapmayacaksın" dedi. Özdemir ve ismi öğrenilemeyen kişi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.