Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YİNE KAZANAMADIK

YİNE KAZANAMADIK
Beypiliç Boluspor, TFF 1.ligin 9.hatfasında deplasmanda Akhisarspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-1 geride kapattığı mücadelede Akhisarspor ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Kırmızı beyazlıların iki golünü de penaltıdan Bekir Yılmaz kaydetti. Beypiliç Boluspor, 9 haftası tamamlanan ligde henüz galibiyetyle tanışamadı. Akhisarspor’da maçın 88.dakikasında Bjarnason direk kırmızı kart gördü


Haber: Burhan Yeşiltaş

Beypiliç Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Akhisarspor karşısına; Mosquera, Kerim, Burak Asan, Melih, Bekir, Hamza, Marlinho, Araz, Muhammed Bayır, Aykut, Burak Bekaroğlu on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Poepon, Gökhan, Oğuzhan, Mihajlovic, M.Arslantaş, M. Gümüşkaya, Alican, Ali Keten yer aldı.

Akhisarspor ise Beypiliç Boluspor karşısına; Lukac, Vrsajevic, Alperen Babacan, Doğukan Nelik, Musa Nizam, Rotman, Bjarnason, Taha Yalçıner, Ali Kaan Güneren,  Çekdar Orhan, Hadzic on biri ile çıktı.

Erginer’den 4 kişilik rotasyon

Beypiliç Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, ilk on birde 4 değişikliğe gitti. Erginer, orta alanda Ali Kete, Oğuzhan Berber ve Alican’ın yerlerine Bekir Yılmaz, Burak Asan ve Marlinho’ya ileri uçta da Mertan’ın yerine Hamza Gür’e formayı teslim etti.

Beypiliç Boluspor tehlikeli geldi

Karşılaşmaya Beypiliç Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Beypiliç Boluspor maçın 9.dakikasında gole çok yaklaştı. Araz, uzaklardan çok sert vurdu Lukac topu güçlükle kornere tokatladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

Akhisarspor hatayı affetmedi

Akhisarspor maçın 28.dakikasında Beypiliç Boluspor karşısında öne geçti. Muhammed Bayır’ın orta sahada kaptırdığı topta pozisyon bulan Akhisarspor, Çekdar Orhan’ın ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Taha Yalçıner topu ağlara gönderdi. Akhisarspor bu golle Beypiliç Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

Beypiliç Boluspor cevap verdi

Beypiliç Boluspor maçın 31.dakikasında beraberlik golünü buldu. Bekir’in kullandığı köşe vuruşunda Doğukan'ın eline çarpan topa maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bekir Yılmaz skoru 1-1’e getiren golü kaydetti.

Akhisarspor tekrar öne geçti

Akhisarspor maçın 35.dakikasında tekrar öne geçti. Çekdar Orhan’ın ceza sahasına çevirdiği topta Hadzic, Mosquera’nın müdahalesine rağmen şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bu golle skor 2-1’e geldi. Maçın ilk yarısı Akhisarspor’un 2-1 üstünlüğü ile sonra erdi.

Hadzic penaltıyı kaçırdı

Maçın ikinci yarısına Akhisarspor’un vuruşu ile başlandı. Akhisarspor maçın 48.dakikasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Hadzic’in vuruşu direkten döndü. Karşılaşmada 60 dakikalık bölüm Akhisarspor’un 2-1 üstünlüğü ile geçildi. Beypiliç Boluspor’da maçın 61.dakikasında Burak Bekaroğlu sarı kart gördü. Beypiliç Boluspor ilk oyuncu değişikliğini maçın 62.dakikasında yaptı. Marlinho oyundan çıktı, Gökhan oyuna girdi. Kırmızı beyazlılarda bu kez maçın 65.dakikasında Bekir Yılmaz sarı kart gördü.

Erginer’den 2 değişiklik birden

Beypiliç Boluspor maçın 73.dakikasında 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Poepon ve Alican oyuna girdi, Melih ve Hamza oyundan çıktı.

Bekir’den 1 penaltı daha

Beypiliç Boluspor maçın 82.dakikasında 2.kez penaltı kazandı. Gökhan’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu Bekri Yılmaz filelere gönderdi. Bu golle skor 2-2’ye geldi. Akhisarspor’da maçın 88.dakikasında Bjarnason direk kırmızı kart gördü.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beypiliç Boluspor deplasmanda Akhisarspor ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.
Etiketler: bolu haberler