Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“YILLAR SONRA ANLAŞILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

“YILLAR SONRA ANLAŞILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”
Gazeteci Faruk Aksoy, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın mültecilerle ilgili açıklamalarına ilişkin, “mülteciler meselesini gündeme getirmesiyle, bazı şeylerin zamanla anlaşılacağın, yıllar sonra anlaşılacağını düşünüyorum” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

HaberTürk TV’de yayımlanan Kübra Parl’la Açık ve Net programına konuşan Gazeteci Faruk Aksoy, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, mülteciler hakkındaki açıklamalarına değindi. Aksoy, Özcan’ın zamanla daha iyi anlaşılacağını ifade ederek, şu kelimeleri kullandı:

“Tanju Özcan aslında, kimse cesaret etmedi ve çıktı Türkiye’de çok sert bir şekilde mülteci konusunu gündeme getirdi. Sonra Ümit Özdağ parti kurdu vesaire… Bence Tanju Özcan, Türkiye’de siyasi hayat içerisinde mültecilerle anılacak bir belediye başkanı. Bu kesin… Fakat bunun önümüzdeki dönemde kendi siyasi geleceğine bir katkısı olup olmayacağı konusunda bir fikrim yok. Fakat ben mülteciler meselesini gündeme getirmesiyle yıllar yıllar sonra bir noktada; üslubu çok sert, çok yanlış şeyler kullandı ama bazı şeylerin zamanla anlaşılacağın, yıllar sonra anlaşılacağını düşünüyorum. Çünkü çok ciddi bir mesele, sorun problem…”

TVNET ve Ülke TV gibi haber kanallarında görev alan Aksoy, 4 – 5 yıl boyunca Yenişafak’ta köşe yazarlığı yaptı.

Etiketler: bolu haberler