Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YEŞİLAY’IN YENİ YÖNETİMİNE GENEL MERKEZDEN ZİYARET

YEŞİLAY’IN YENİ YÖNETİMİNE GENEL MERKEZDEN ZİYARET
Yeşilay Genel Sekreteri ve beraberindeki heyet Yeşilay Bolu Şubesini ziyaret ederek, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun, Paydaş Yönetimi ve Kaynak Geliştirme Direktörü Egemen Akyüz, Bölge Koordinatörü Fatih Kıcır’dan oluşan heyet Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül ve yönetimini yeni oluşturulan hizmet binasında ziyaret etti. Ziyarette 4 ay önce göreve gelen Akgül, kısa süre içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, ilerleyen süreçte yapılması planlanan çalışmaları aktardı.

YEDAM ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELENDİ

Ziyaret sırasında Halkla ilişkiler Uzm. Mert Deniz, bağımlılara, bağımlılık riski taşıyanlara ve yakınlarına ücretsiz psikolojik-sosyal destek hizmeti veren Bolu YEDAM Merkezinin faaliyetleri, karşılaşılan sorunlar ve bu sorunların çözümü noktasında bilgiler aktardı. Deniz, ayrıca Alo 115 Yeşilay Danışmanlık Merkezi irtibat hattı üzerinden yapılan başvuruları da kısa süre içerisinde cevaplandırdıklarını belirtti.

Etiketler: bolu haberler