Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YEŞİLAY, BAİBÜ’DE BİLGİLENDİRME STANDI AÇTI

YEŞİLAY, BAİBÜ’DE BİLGİLENDİRME STANDI AÇTI
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde Yeşilay Şube Başkanlığı tarafından aktivite merkezinde stant açıldı. Bağımlılıklar ile mücadele kapsamında çeşitli el ilanları ve broşürler öğrencilere dağıtıldı.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu Yeşilay Şube Başkanlığı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde Genç Yeşilay kulübü ile çalışmalarını hızlandırdı.

YEDAM’ın bağımlılık ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar, bağımlılıktan korunma ve sağlıklı yaşam konularında farkındalık oluşturmak amacıyla açılan stanta öğrenciler büyük ilgi gösterdi.  Alkol, madde, tütün, kumar ve teknoloji bağımlılıkları ile ilgili alışkanlıkların zararları anlatıldı. 

BAİBÜ Genç Yeşilay Topluluğu Danışman Hocası Prof.Dr. Dündar Yener ile standı ziyaret eden Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül; “Yeşilay Şube Başkanvekilimiz, BAİBÜ GENÇ Yeşilay Topluluğu Danışman hocamız Sayın Prof.Dr. Dündar Yener ile birlikte üniversite stantlarımızı ziyaret ettik. Genç kardeşlerimize başarılar dilerim.

YEŞİLAY RÜZGARI BAİBÜ’DE ESMEYE DEVAM EDİYOR

Genç Yeşilay Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitemizde esmeye devam ediyor. Kulüp Başkanımız Aktivite Merkezimizde ve BESYO’da gençlerimizle BAİBÜ GENÇ Yeşilay Topluluğu beraber. Teveccühlerinden dolayı genç kardeşlerimize teşekkür ederim Yeşilay Bolu” dedi.

Etiketler: bolu haberler