Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİDEN REFAH'TAN DUYARLI HAREKET

YENİDEN REFAH'TAN DUYARLI HAREKET
Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı Bolu'nun Çaydurt Yuva Köyü’nde rastlanan salgında kan ihtiyacı duyan vatandaşlar için Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Tek, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Üyeleri Bolu'nun Çaydurt Yuva Köyü’nde rastlanan salgında kan ihtiyacı duyan vatandaşlar için Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Kan bağışı sonrasında açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın; Bolu’muzun Çaydurt Yuva köyü bölgesinde içme suyundan etkilenen kardeşlerimiz için bugün İl İlçe yönetimimiz, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla kan bağışında bulunduk. Bolu halkının bu konularda duyarlı olduğunu her seferinde görüyoruz. Yine bu konuda da tüm Bolulu hemşerilerimizi kan vermeye davet ediyorum. Olumsuz bir duruma gerek kalmadan önlemimizi alalım. Sendroma yakalanan kardeşlerimize ve ailelerine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kan vermeye gelen yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

Etiketler: bolu haberler