Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİDEN REFAH YANGINZEDE AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

YENİDEN REFAH YANGINZEDE AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI
Aşağı Yuva Köyü'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın sebebiyle evleri ve odunlukları hasara uğrayan Sami Özkaya ve ailesini Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın ve partililer ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlemesiyle her hafta Cuma günleri farklı bir köyde Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Bolu İl Teşkilatı, bu hafta Cuma namazı sonrası Aşağı Yuva köylüleriyle bir araya geldi. Partililer buluşmanın ardından geçtiğimiz günlerde yangın felaketiyle evleri ve odunlukları hasar gören Sami Özkaya ve ailesini ziyaret ederek her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduklarını belirtti.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın; Yangın yerinde incelemelerde bulunduk. Sami Amca’mızla sohbet ettik, dertleştik ve elimizden geldiğince her daim yanında olduğumuzu dile getirdik. Can kaybı ve yaralanma durumu yaşanmaması bizi çok mutlu etti. Allah beterinden korusun. Umarım bu tür üzücü olaylar bir daha yaşanmaz. Ailemize tekrar geçmiş olsun diliyoruz.” İfadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler