Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİDEN REFAH PARTİLİ KADINLARDAN EPİLEPSİ HASTALARINA ZİYARET

YENİDEN REFAH PARTİLİ KADINLARDAN EPİLEPSİ HASTALARINA ZİYARET
Yeniden Refah Partisi Bolu İl Kadın Kolları, 10 Şubat Uluslararası Epilepsi Günü dolayısıyla kentteki epilepsi hastalarını ziyaret ederek çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Yeniden Refah Partisi Bolu Kadın Kolları İl Başkanı Özlem Tekin, STK ve Halkla İlişkiler İl Birim Başkanı Sevgi Uçar ve beraberindeki heyet Bolu’daki epilepsi hastalarını ziyaret etti. Epilepsi hastalarının yaşadıkları sorunları ve isteklerini dinleyen partililer sonrasında çiçek ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

“EPİLEPSİ DEĞİL, GÖRMEZDEN GELMEK BULAŞICIDIR”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Özlem Tekin; “Bugün mor kurdelelerimizi takarak epilepsi hastalarımızı ziyaret ettik. Onlar tarafından mutlulukla karşılanmak bizleri epey sevindirdi. Epilepsi hastaları toplumda saklanmakta, bu durumda uygun tedaviye ulaşamamaktadır. Toplumun yanlış ön yargıları nedeniyle de bu hastaların yaşam kaliteleri daha da düşmektedir. Biliyoruz ki epilepsi hastalığı büyük oranda tedavi edilebilir. Günlük hayatlarını iyi bir şekilde sürdürmekle kalmaz, önemli alanlarda büyük başarılar elde edebilirler. Epilepsi değil, görmezden gelmek bulaşıcıdır. Epilepsiyi görmezden gelmemeliyiz. Epilepsinin farkında olarak onlara destek olmalıyız. Hatta bu konuda bilinçlenmeli, nöbet anında alacağımız aksiyonları öğrenmeliyiz. Bir kez daha bilmeliler ki bizler Yeniden Refah Partisi olarak var gücümüzle yanlarındayız.” dedi.