Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİÇAĞASPOR’DAN LİDERE BÜYÜK DARBE

YENİÇAĞASPOR’DAN LİDERE BÜYÜK DARBE

BAL Liginin ikinci yarısı start aldı. İlimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Yeniçağaspor sahasında ligin zorlu ekiplerinden biri olan Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri takımını konuk etti. Siyah-beyazlılar şampiyonluğa oynayan rakibine büyük bir yara verdi.

KASTAMONU ÖZEL İDARE KÖY HİZMETLERİ HIZLI BAŞLADI

Yeniçağaspor, BAL liginin ikinci devrenin ilk karşılaşmasında muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Karşılaşmanın başlarında maça hızlı başlayan misafir takım arka arkaya ataklar geliştirdi. Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri karşılaşmanın 30.dakikasında Emre Çakırtaş ile öne geçti. Bu golün ardından 38. dakikada misafir takım Sefa Furkan ile skoru 2-0’a getirdi. Yeniçağaspor kalecisi İsmail, ilk yarı bir penaltıya izin vermeyip kalesini gole kapadı. İlk 45 dakika Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerinin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

YENİÇAĞASPOR GERİ DÖNDÜ

İkinci yarı sahada bambaşka bir Yeniçağaspor vardı. Arka arkaya ataklar sonuç verdi. Siyah beyazlılar, 51.dakikada çok beklediği gole Emre Yılmaz ile kavuştu. Bu golle Skor 2-1’e geldi. Yeniçağaspor, bu golden sonra beraberlik için Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri kalesine yüklendi. Yeniçağaspor kalecisi İsmail’de yaptığı kritik kurtarışlarla Yeniçağaspor’u oyunda tuttu. Karşılaşmada dakikalar 68'i gösterirken Yeniçağaspor’dan Umut Tibet sahneye çıktı: Umut, skoru 2-2’ye getiren golü Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri filelerine gönderdi.

İSMAİL KALESİNDE DEVLEŞTİ

Lider Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri maçın ilerleyen dakikalarında bir penaltı daha kazanırken, Yeniçağaspor kalecisi İsmail Bir penaltı daha kurtararak takımını adeta hayat verdi.

YENİÇAĞASPOR 10 KİŞİ KALDI

Mücadelenin 70.dakikasında Emre Yılmaz kırmızı kart gördü. Yeniçağaspor, son 20 dakikayı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Yeniçağaspor kendi sahasında Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamladı.

LİDERE DARBE

Yeniçağa'ya lider gelen, Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri çok önemli iki puanı bırakarak koltuğunu teslim ederken, BAL ligin de nasıl futbol oynanacağı ı iyi bilen tecrübesi ile dikkat çeken Yeniçağaspor, ikinci yarının ilk puanını da sahaya lider çıkan, takımdan alarak haftayı mutlu kapadı.

Etiketler: bolu haberler