Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİ TESİSTE İLK TOPLANTI

YENİ TESİSTE İLK TOPLANTI
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Başkanlığında her hafta Pazartesi düzenli olarak gerçekleştirilen birim amirleri toplantısı, yeni Esentepe Sosyal Tesis binasında gerçekleştirildi.

Gerede’nin yeni yapılarından olan Esentepe Sosyal Tesis binasında ilk belediye toplantısı gerçekleştirildi. Esentepe Sosyal Tesis binasında bulunan çok amaçlı salonda gerçekleşen toplantıda; birim amirleri tarafından Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a yapılan ve yapılacak faaliyetlerin brifingi verildi

Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’Projelerimiz arasında yer alan Esentepe’mize ve ilçemize kazandırdığımız Sosyal Tesis binamızda ilk toplantımızı birim amirlerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Çok amaçlı salonun asıl amacı Kamu hizmetlerinde kullanmak, toplumun bütün kesimleriyle dönem dönem bilgilendirme toplantıları düzenleyerek bir araya gelmek, misafirlerimizi ağırlama, toplantılarımızı yapmak amacıyla bu binayı kullanacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 Esentepe’ye yapılması planlanan “Millet Bahçesi” içerisinde yer alan Sosyal Tesis bünyesinde; bay-bayan wc, bay-bayan şadırvan, bay-bayan mescit, sporcu soyunma odaları, güreşçi dinlenme ve yağlanma salonu, çok amaçlı salon yer alıyor. Binada son rötuşların tamamlanması ile birlikte bina tamamen hizmet vermeye başlayacak.

Etiketler: bolu haberler