Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“YENİ SOKAKLARIMIZ BİLE ADETA ‘BULVAR’ GİBİ OLACAK”

“YENİ SOKAKLARIMIZ BİLE ADETA ‘BULVAR’ GİBİ OLACAK”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Asfalt çalışmalarını yerinde denetleyerek; geçmişte yol konusunda ciddi eksikliklerin olduğunu söyledi. Özcan; "İnşallah bundan sonra bulvarlarımızı daha da güzelleştireceğiz. Yol konusunda çok ciddi eksiklikler vardı. Yeni sokaklarımız bile adeta bulvar gibi olacak” dedi.


Bolu Belediyesi’nin asfalt hareketi tüm hızıyla devam ediyor. Son iki günde Kültür Mahallesi’nde iki önemli sokakta çalışmalarını sürdüren  Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, Aktaş Mahallesi Taşhancılar Caddesi ve Süreyya Sokak’ta asfalt serimine başladı.

BAŞKAN ÖZCAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Onlarca silindir, 2 asfalt plenti ve çok sayıda personel ile gerçekleşen hummalı çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da, Fen İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

Burada asfalt ekibiyle sohbet edip bilgiler alan Başkan Tanju Özcan ve Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz, daha sonra, il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“GEÇMİŞTE YOL KONUSUNDA ÇOK CİDDİ EKSİKLİKLER VARDI”

İl genelinde yürütülen çalışmaların Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz’ın koordinesinde hızla devam ettiğini belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçmişte yol konusunda ciddi eksiklikler yaşandığını belirterek, “İnşallah bundan sonra bulvarlarımızı daha da güzelleştireceğiz. Geçmişte yol konusunda çok ciddi eksiklikler vardı. Yeni sokaklarımız bile adeta bulvar gibi olacak. Bunları da hızlı bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. COVİD sebebiyle 2-3 aylık bir gecikmemiz oldu. O süreyi telafi etmek için arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar. Ben hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ: “MEVSİM ŞARTLARI İZİN VERDİĞİNCE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Aktaş Mahallesi’ndeki çalışmalara başladıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz da, yaptığı açıklamada “Bugün akşama kadar 700 ton asfalt serimi gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Yılmaz ayrıca, kilitli parke taşından asfalt yola geçiş yaptıklarını ve mevsim şartları el verdikçe çalışmalara devam edeceklerini de söyleyerek, “Bundan sonra inşallah her mahallede kilitli parke taşını kaldırarak asfalt yola geçeceğiz. Kaldırımları da yenileyeceğiz.  Buradan sonra Umutkent Mahallesi Yunus Emre Caddesi’ne gireceğiz. Daha sonra Sümer ve Tepecik Mahallelerindeki Hasan Tahsin Bulvarı’mız var, toz içerisindeydi orayı asfaltlayacağız. İki mahalleyi bir haftaya bitirmeyi planlıyoruz. Daha sonra Bahçelievler Mahallesi’nde kaldırım ve asfalt çalışmamız olacak. Mevsim şartları izin verdiği kadar çalışmalarımız devam edecek.” ifadelerini kullandı.