Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİ MÜDÜR’DEN GEREDE’YE ZİYARET

YENİ MÜDÜR’DEN GEREDE’YE ZİYARET
Gerede’ye gelerek bir takım ziyaretler yapan Bolu KOSGEB İl Müdürü Abdurrahman Usta, Gerede TSO heyetiyle beraber işletmelere ziyaretlerde bulundu.

Geçtiğimiz hafta Bartın KOSGEB İl Müdürlüğü görevinden Bolu KOSGEB İl Müdürlüğü’ne atanan Abdurrahman Usta Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’na iadeyi ziyarette bulundu.

Gerede ekonomisi hakkında bilgilendirmelerde bulunulan Usta’ya ziyaretlerinde Gerede TSO heyeti eşlik etti.

Heyetin ziyaret ettiği işletmeler arasında; Kemer üretimi yapan Reiss Deri Ltd, KOSGEB işbirliği desteği ile Gerede ekonomisine farklı bir ivme katan Gereksan Unlu Mamulleri Ltd. Şti, Gerede Organize Sanayi Bölgesinde kereste üretimi yapan Ankersan Orman Ürünleri A.Ş, Tekstil sektöründe Gentuğ Tekstil, tabakhaneler bölgesinde Bir-Tek Deri Ltd. Şti, Paysa Grup Deri Ltd. Şti ve Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Tek-Nik Kimya Deri Ltd. Şti firmaları yer aldı.

Gerede TSO’dan yapılan açıklamada; “KOSGEB destekleri, üyelerimizden yansıyan sorunlar ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunduk. İl Müdürümüz Gerede’yi Bolu’nun en büyük ilçesi olarak bildiğini ancak iki organize sanayi bölgesi ve deri başta olmak üzere değişik sektörlerde üretim yapan sanayi firmalarını görerek şaşırdığını dile getirirdi. İlçede büyük bir potansiyel olduğunu belirterek ilçemizden ayrılan Usta’ya İlçemize nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.