Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİ İLÇE BAŞKANI KEMALETTİN AKÇA OLDU

YENİ İLÇE BAŞKANI KEMALETTİN AKÇA OLDU
Geçtiğimiz günlerde Gerede İlçe Başkanlığına atanan Mali Müşavir Kemalettin Akça, hafta sonu aylık düzenlenen Saadet Partisi’nin Bolu İl Divan Toplantısına yeni ilçe başkanı sıfatıyla katılım sağladı.

Yeni Başkan Akça, ekibiyle birlikte katıldığı toplantıda aylık çalışma raporunu il, ilçe başkanlarına ve parti yöneticilerine sundu.

Kemalettin Akça, “Yaklaşık iki aydır ilçede partililerle ve Gerede halkıyla birebir görüşme ve istişare toplantıları yaparak görüşlerini alıyoruz, bu bağlamda da bir yol haritası belirleyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Önceki başkan Muzaffer Boyacı ve ekibinin yeni yönetimde de yer alacaklarını ve yeni katılımların da olacağını dile getiren Kemalettin Akça; “Birebir görüşmelerde bayrak değişimi olumlu karşılandı, Geredelilerin yapılacak çalışmalarda her daim yanımızda olacaklarını belirtmeleri bizleri memnun etti.” dedi.

MEVCUT ÜYE SAYIMIZI YÜZDE 20 ARTIRDIK

Akça, Gerede ve Türkiye’de iktidara gelmek için çalışacaklarını belirterek, Halkla yaptıkları istişarelerde, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda bir ismin öne çıktığını, önerilen ismin aday olması halinde, halkın çoğunluğunun desteğini alacaklarının izlenimini edindiğini söyledi.

 Gerede’nin ruh kökünün Milli Görüş Saadet Partisi olduğunu ve Geredeli hemşerilerimizle milli görüşü yeniden Gerede ve Türkiye’de iktidara getirmek için çalışacaklarını kaydetti. 

Etiketler: bolu haberler