Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İLK KALEMLER JANDARMADAN

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İLK KALEMLER JANDARMADAN
Bolu İl Jandarma Komutanlığı ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından Çaydurt Çimento İlkokulu ve Çobankaya Şehit Murat Paçal İlköğretim okulunda eğitim hayatına yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerine “İlk Kalem Jandarmadan” sloganı ile hediyeler verildi.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu İl Jandarma Komutanlığına bağlı, Trafik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği kadın personelleri ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik Timlerince; Bolu İli Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Çaydurt Çimento İlkokulunda 50, Çobankaya Şehit Murat Paçal İlköğretim okulunda 8 olmak üzere toplam 58 1.sınıf öğrencisine trafik bilinci oluşturmak maksadıyla  “İlk Kalem Jandarmadan” sloganı ile hediyeleri verilerek yeni eğitim öğretim yılı kutlandı.

Faaliyet sırasında, diğer sınıf öğrencilerine de kırtasiye seti (kurşun kalem, silgi, kalemtıraş) ile Jandarma Genel Komutanlığı tarafından basımı yapılan Jandarma Çocuk Dergisi ve Jandarma Boyama kitapları dağıtıldı.

Bolu İl Jandarma Komutanlığınca trafik hizmetlerini yürüten personel tarafından Trafik eğitimleri en etkin biçimde yürütülmeye devam edilmekte olduğu, Trafik Güvenliği Eylem Planı” kapsamında ilimizde can kayıplarını ve yaralanmalarını en aza indirmek için her türlü tedbirler alınmaya devam etmekte olduğu da bildirildi.

2022-2023 Eğitim Yılı başlangıcında çocukları güvenli bir şekilde okullarına ulaştırmak, derslerinin bitimine müteakip tekrar güvenli bir şekilde evlerine dönüşlerini sağlamak amacıyla Okul Servisi olarak görevlendirilen Okul Servis araçlarının denetimlerine başlandığı kaydedildi.

Eğitim yılının kazasız bir şekilde güvenli bir ortamda devamını sağlamak amacıyla tüm yıl boyunca denetimlere ağırlık verilerek, denetlenmeyen hiçbir okul servisi aracı kalmamasına dikkat edilerek, Jandarma Trafik timleri görevlerinin başında olacağının altı çizildi.

 

Etiketler: bolu haberler