Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YENİ BİR YOLCULUK DEMEKTİR”

“YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YENİ BİR YOLCULUK DEMEKTİR”
Bolu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cengiz; “Bolu’da 228 kurum ve 2 bin 459 derslikte başlayacak yeni dönemde 45 bin 491 öğrencimize, 3 bin 395 öğretmenimiz ilim, irfan öğreterek yol arkadaşlığı yapacak. Umutlarımızı gerçek kılmak ve dünya standartlarını aşacak eğitim hedeflerine ulaşmak için azimle, tüm gücümüzle çalışacağız “dedi.

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz 2018-1019 Eğitim- Öğretim döneminde tüm eğitim camiasının ilköğretim haftasını kutladı.

Yusuf Cengiz yayımladığı mesajında şunları kaydetti: “2018-1019 Eğitim- Öğretim Yılına 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlıyoruz. Yeni dönemin sabahına öğretmeninden, öğrencisine, velisine, idarecisine camiamızın her bir ferdinin ayrı bir heyecanla uyandığını biliyor ve onların heyecanını paylaşıyorum. Her yeni eğitim-öğretim yılı, bizler için yeni bir yolculuk demektir.

Umutlarımızı gerçek kılmak ve dünya standartlarını aşacak eğitim hedeflerine ulaşmak için azimle, tüm gücümüzle çalışacağız.

Başarıyı ve kaliteyi kalıcı hale getirmek, bilimsel, teknik gelişmeleri özümseyip bunları eğitime uygulamak ve bununla birlikte evlatlarımızı geleceğe yön veren, milli değerlerine sahip çıkan nesiller olarak yetiştirmek, taviz vermeyeceğimiz amacımızdır.

Kıymetli meslektaşlarım ve sevgili öğrenciler başta olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftasını kutluyorum. Yolculuğumuzun Bolu’ya ve vatanımıza hayırlı olmasını diliyorum.”