Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HASAN HAKAN ALPASLAN OLDU

YENİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HASAN HAKAN ALPASLAN OLDU
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Hasan Hakan Alpaslan, “Belediyemizin menfaatlerini, dolayısıyla da Bolu Halkının menfaatlerini korumak adına gereğini yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

Bolu Belediyesinin yeni başkan yardımcısı, Hasan Hakan Alpaslan oldu. İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi de olan, Alpaslan’a belediyenin; Hukuk İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Gelirler Müdürlüğü bağlandı.

“ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Bolu Belediye Meclisinin Ocak Ayı 2. Oturumunda konuya ilişkin söz alan Alpaslan, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılında beni böyle kıymetli bir göreve layık gören, bu önemli senede Bolumuza Başkan Yardımcısı olarak, hizmet etme imkânını veren başta Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan‘a, Beni destekleyen İYİ Parti İl Başkanımız Sayın Ahmet Örnekbaş’a, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Murat Güler’e, Parti Genel Merkezimizde görev yapan saygıdeğer büyüklerime, il-ilçe yöneticisi bütün dostlarıma, delegelerimize ve kıymetli Bolu halkına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“BOLU HALKININ MENFAATLERİNİ KORUMAK ADINA GEREĞİNİ YAPACAĞIM”

Bolu’nun ve Belediyenin menfaatleri için çalışacağını belirten Alpaslan, “Ben kimsenin yerine gelmedim. Her birey farklı bir yapıya sahiptir, her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Ne iş yaparsam yapayım, en iyisini yapmak ve bir taraftan da Belediyemizin menfaatlerini, dolayısıyla da Bolu Halkının menfaatlerini korumak adına gereğini yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Belediye imkânlarının, Bolu Halkına hizmet için kullanılması en büyük amacımız olmaya devam ederken, Türkiye’nin yaşanabilir en güzel şehri olmak adına çalışmalarımız hız kesmeyecek ve uyum içinde devam edecektir. Sabır hayattaki en büyük erdemdir ve İYİ’ler daima kazanır” diye konuştu.