Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİ BAŞHEKİMLER BELLİ OLDU

YENİ BAŞHEKİMLER BELLİ OLDU
Bolu’daki hastanelerde görev alacak yeni başhekimler ile sözleşmesi uzatılanlar belli oldu.

Sözleşmesi biten başhekimlikler ve başkanlıklarla ilgili yeni sözleşmeler imzalandı. Yapılan yeni sözleşmelerde bazı isimlerle yola devam edilirken bazı hastanelerin başhekimlerinde ve başkanlıklarda değişikliğe gidildi.

İZZET BAYSAL DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ RIDVAN ERDİN OLDU

Sözleşmesi biten İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Coşgun ile sözleşme uzatılmazken, Coşgun’un yeri İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uzm. Dr. Rıdvan Erdin getirildi. İzzet Baysal Ağız ve Dış Hastanesi Başhekimi Dt. Cansu Koç’un sözleşmesi uzatıldı. Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İrfan İlter ile sözleşme yenilenmezken, İlter’in yerine Uzman Dr. Gizem Bakır Kahveci getirildi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Barutçu ile de sözleşme yenilenmezken, Ünal’ın yerine geçen dönem Başkan yardımcılığı görevini yürüten Dr. Büşra Deligöz ile sözleşme imzalandı.

LAÇİN’İN YERİNE BALCI GELDİ

Geçen dönem Sağlık Hizmetleri Başkanlığı görevini yürüten Dt. Taner Laçin yeni dönemde görev almazken, Laçin’in yerine geçen dönem Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığını yürüten Uzman Dr. Mehmet Balcı getirildi. Balcı’dan boşalan Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığına ise Dr. Halil İlker Yeniçelik getirildi. Destek Hizmetleri Başkanı Salih Ayhan ise aynı görevine devam edecek.  İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hülya Ensari ile yeni sözleşme imzalandı.

ATEŞ VEKALETEN BAKIYOR, ÖĞÜN’ÜN SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Hamdi Afşin görevinden ayrıldığından yerine Başhekim vekili olarak Uzman Dr. Zeynep Ateş görev yapıyor. Yeni sözleşme imzalanana kadar Dr. Ateş bu görevi yürütecek. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammed Nur Öğün’ün ise sözleşmesi 2024 yılana kadar devam ediyor.
Etiketler: bolu haberler