Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YAVUZ AYGÜN’ÜN KENDİSİNE GÜVENİ TAM

YAVUZ AYGÜN’ÜN KENDİSİNE GÜVENİ TAM
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya/Belek’te sürdüren kırmızı beyazlılar, yapacağı son çalışmalarla Antalya etabını tamamlayıp, Salı gününden itibaren Bolu’da çalışmalarını sürdürecek. Kırmızı beyazlıların genç file bekçisi Yavuz Aygün, Antalya/Belek kampında sorularımızı yanıtladı.

İlk devrenin son karşılaşmalarında Hakan Canbazoğlu’ndan kaleyi devralan ve oynadığı oyunla tam not alan Yavuz Aygün; “Şuan istediğim ortamdaydı. Hedefim kaleyi almaktı, şuan kaleyi aldığımı düşünüyorum. Kimseye de vermemeyi düşünüyorum. Öyle çalışıyorum. Öyle yaşıyorum. Öyle besleniyorum. Çünkü buradan çok büyük yerlere, çok iyi yerlere transfer yapmayı düşünüyorum. Hayallerim, hedeflerim var” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“FARKLI BİR BOLUSPOR İZLETECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM”

İlk yarıyı istemedikleri bir yerde bitirdiklerini ifade eden Aygün; “Öncelikle istemediğimiz bir ilk yarı süreci yaşadık. Çok şanssız puanlar kaybettik, şanssız sakatlıklar yaşadık. Sonuç olarak istemediğimiz bir puanda istemediğimiz bir yerde bitirdik. Kendi açımdan, ben hep kendimi hazır tutuyorum. Bir gün kaleye geçebileceğimizi düşünüyordum ona göre kendimi hazırlıyordum. Şans geldi en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Şans geldi. Bundan sonra da kaleden yana hem kendime güvenimden hem de diğer arkadaşlara güvenimden sıkıntı olmayacağını söyleyebilirim. Kaleden yana Boluspor’da ikinci yarı bir sıkıntı olmayacak. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim. İnşallah ilk yarıda iyi olamadığımız takımı ikinci yarı herkese farklı bir Boluspor izleteceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“EZİLİRKEN GÜÇLÜ OLMAYI ÖĞRENDİM”

Futbola Trabzonspor’da başladığını ve çeşitli takımlarda forma giydiğini ifade eden Boluspor’un genç file bekçisi Yavuz Aygün; “Trabzonspor altyapısında başladım. 12 yıl orada bulundum. Bunun son 2-3 yılı A takımda bir yılı profesyonel. Orada da çeşitli sıkıntılar yaşadım. Bizim çocuğumuz mantığı orada da vardı. Sonra ben oradan ayrılmayı düşündüm. Kendi düşüncemdi. O ara Göztepe’den bir teklif vardı. 1.ligdeydi Göztepe. Göztepe’yi tercih ettim. Göztepe tercihi benim için çok sağlıklı bir tercih olmadı. Orada çok sıkıntılar yaşadım. Çok acılar çektik, çok hakkım yendi. Zaman zaman psikolojimin alt üst olduğu anlar oldu. Kötü zamanlar geçirdim. Ama hiçbir zaman pes etmedim. Buda benim için bir tecrübeydi. Ezilirken güçlü olmayı öğrendim. Toprak misali ezildikçe sertleşti. Sonra 2 yıl orada durduktan sonra kiralık gitmek istedim. Sezon başı Karabükspor maceramda vardı. Geçen sezon başı. Orada da aslında benim noktalarından bir tanesiydi. Normalde iki kaleciden biri olarak gitmiştim. Beni aldılar, bir kaleci daha alacaklar yabancı. Ben idmanda gösterdiğim performanstan sonra hoca kaleci transferini iptal etmişti. Orada da 1.kaleci olmuştu. Ama transferin son gününe kadar bekledik. Transfer tahtası açılamadı Karabükspor’da. Oradan döndüm Göztepe’ye tekrar. Listeyi verdiler, psikolojim alt üst oldu. Antrenman yapıyordum ama maç listesinde yoktum. Maç eksiğim olmaması için U21 takımına gittim. İlk yarıyı öyle kapattım. İkinci devre yine ayrılma düşüncem vardı. Oynamayan kalecinin 1.lig’e, 2.lig’e gitmesi çok zordu. Oynayacağım takımı seçmem gerekiyordu. 3.ligde de Ordu gibi bir şehir vardı. Gittim Ordu’da kaleyi aldım. Benim için iyi bir tecrübeydi. Sonra sezon sonunda Göztepe’ye döndüm. Göztepe’ye döndüğümde hiçbir şey değişmemişti. Göztepe’nin benimle ilgili bir planı yoktu. Bende ayrılmak istediğimi söyledim” dedi.  

“KİMSEYE DE VERMEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM”

Hayallerinin ve hedeflerinin olduğunun altını çizen Aygün; “Uzun bire transfer sürecinden sonra Boluspor’a geldim. Şuan istediğim ortamdaydı. Hedefim kaleyi almaktı, şuan kaleyi aldığımı düşünüyorum. Kimseye de vermemeyi düşünüyorum. Öyle çalışıyorum. Öyle yaşıyorum. Öyle besleniyorum. Çünkü buradan çok büyük yerlere, çok iyi yerlere transfer yapmayı düşünüyorum. Hayallerim, hedeflerim var” ifadelerini kullandı.

“KENDİ STİLİMİ YARATMAK İSTİYORUM”

Çok önemli kalecilerle çalıştığını ve onlardan iyi yönlerini aldığını sözlerine ekleyen Aygün; “Ben çok iyi kalecilerle çalıştım. Onur Kıvrak olsun, Beto olsun, Fatih Öztürk olsun, Hakan Arıkan olsun. Göztepe’de Günay’la çalıştım. Trabzon’da Uğurcan’la çalıştık. Hepsinden iyi yönlerini almaya çalıştım. Hepsinin iyi yönlerini alıp kendi stilimi yaratmak istiyorum” dedi.  

“OSMAN HOCA’DAN ALLAH RAZI OLSUN”

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü’den övgü dolu sözlerle bahseden Yavuz Aygün sözlerini şöyle noktaladı: “Osman hoca’dan Allah razı olsun. Bunu çok içten söylüyorum. Bana güvendi, şans verdi. Belki daha öncede şans verebilirdi. Belki kafasında soru işaretleri olabilir. Osman hoca beni bilmiyordu, önceden çalıştığım bir hoca değildi. Geçirdiğim bir kamp süreci de yoktu. Antrenman performansları önemli. Antrenman ile maç arasında çok büyük fark var. Maç performansı çok farklı. Sağ olsun, doğru zaman doğru şekilde bana kaleyi verdiğini düşünüyorum. Bende onun yüzünü kara çıkarmadığını düşünüyorum. Bundan sonrada çıkarmayacağım. Çünkü bana güvendi, kaleyi verdi. Ben onu mahcup etmemem gerekiyor. Benimde kendimce hedeflerim var. Onları gerçekleştirmek için burası benim için çok güzel bir vitrin.”