Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YAŞAR YÜCEER’İN YENİ YIL MESAJI

YAŞAR YÜCEER’İN YENİ YIL MESAJI
İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve bereket getirmesi dileğinde bulunarak tüm Boluluların yeni yılını kutladı.

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer yeni yıl mesajında şu ifadeleri kullandı:

 

“2023 HEDEFİNE YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK”

Ülke olarak yeni bir yılı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti iktidarları ile birlikte eğitimde, sağlıkta, ekonomide, ulaşımda başlatılan büyük atılım ve yatırımlar, 2023 hedeflerimize ve ötesine yürüyüşümüz 2021 yılında da aynı kararlılıkla devam edecek, istikrarlı büyüme ve kalkınma süreci kat kat artarak yeni başarılarla taçlandırılacaktır.

 

“HER YIL BİR ÖNCEKİ YILDAN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Geride kalan yıllar boyunca eğitimden sağlık ve sosyal hizmetlere kadar uzanan geniş bir yelpazede Bolu ve ilçelerimize hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Her yıl bir önceki yıldan daha çok çalışarak, hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğimiz inancıyla, yıl boyunca Bolu ve ilçelerimizle alakalı önemli kararlara imza atan tüm meclis üyesi arkadaşlarımı tebrik ediyor, İl Özel İdaremizin değerli çalışanlarını da kutluyorum.

 

“MASKE-MESAFE-HİJYEN KURALLARINA RİAYET EDELİM”

2020 yılında dünya genelinde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle elbette ki sıkıntılı süreçler yaşandı, yaşanmaya devam ediyor. Bizlere düşen maske-mesafe-hijyen kurallarına riayet ederek, hem kendimizin, hem de sevdiklerimizin sağlıklarını korumak için mücadele etmektir.

 

“YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN”

Yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2021 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, Bolulu hemşerilerimin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, saygılarımı sunuyorum.
Etiketler: bolu haberler