Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Yasakların başkenti "Bolu"

Yasakların başkenti
Bolu Belediyesi kısıtlamalar sürecinde zor durumda kalan yerel sanatçılara ve evlerinde bulunan Bolulu vatandaşlara moral amaçlı düzenlediği konser etkinliği engellenirken, Düzce Belediyesinin bayram bandosu destekleniyor.

Tüm dünyada yaşanan pandemi süreci her sektörü etkilediği gibi 17 günlük kapanma süreci evde kalan vatandaşları manevi olarak ta etkiledi. Bolu Belediyesi tarafından evlerine kapanan vatandaşlara moral vermek ve yerel sanatçılara destek olmak amacıyla başlatılan mobil müzik aracı 3. etkinliğinin ardından ‘valilikten izin alınmadığı’ gerekçesiyle sonlandırıldı.

Ulusal basına da yansıyan ve tepkilere yol açan olayın ardından bir çok şehirde yapılan benzer uygulamaları sosyal ağlardan paylaşılması ve haber sitelerinde yer verilmesi tepkilerin büyümesine ve “KISITLAMALARIN BAŞKENTİ BOLU” olduğu dile getirilerek farkındalık yaratıldı.

DÜZCE’DE BELEDİYE BANDOSU BAYRAM COŞKUSU YAŞATTI

Son olarak Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen ve olumlu tepkilerle destek gören Belediye Bandosu, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde bulunan vatandaşların bayram heyecanı yaşaması için mahallelerde dolaştı.

Bando ekibini gören vatandaşlar, çocuklarıyla evlerinin bahçesine çıkarak kutlamaya eşlik etti. Düzce’de yapılan uygulama taktir edildiği gibi halka hizmet açısından Türkiye’de en çok etkinliğe imza atan Bolu Belediyesinin kısıtlanması “NEDEN BOLU” sorusunu akıllara getiriyor.