Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YARI FİNALLERDE KÖTÜ BAŞLANGIÇ

YARI FİNALLERDE KÖTÜ BAŞLANGIÇ
Kadınlar Voleybol 1.Lig Yarı Final Etabında Bolu Belediyespor Voleybol Takımı ilk karşılaşmasında Kale 1957 Voleybol takımına 3 – 0 mağlup olarak play-off etabına kötü başladı. Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Yarı Final Etabının ikinci maçını 18 Mart Çarşamba Günü saat 12.00’da Kuzeyboru ile oynayacak.

Kadınlar Voleybol 1. Liginde Bolu İlini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı Yarı Final etabındaki ilk karşılaşmasına çıktı. Normal sezonu grubunda 4. sırada tamamlayan Bolu’nun Sultanları aynı gurupta yer aldığı ve normal sezonu lider olarak bitiren Çanakkale temsilcisi Kale 1957 Spor Voleybol takımı ile karşılaştı.

Karşılaşmanın her setinde üstünlüğünü bırakmayan Kale karşılaşmadan 3 – 0’lık net bir skorla galip ayrıldı. Karşılaşmada setlere göre önemli anlar ise şu şekilde yansıdı:

Karşılaşmaya arka arkaya sayılarla başlayan Çanakkale temsilcisi Kale 1957 skoru 4-0 yapınca Bolu Belediyespor ilk molasını kullandı. Mola sonrasında Kale etkisine devam etti, Belediyespor ilk sayısını alarak skoru 7-1’e getirdi. Maçın devamında Kale etkisini yükseltince farkı 9 sayıya kadar çıkardı ve ilk teknik molaya 12-3 önde girdi. Teknik mola sonrasında, Kale farkı çift hanelere çıkardı ve skor 14-3’e gelince Belediyespor ikinci molasını kullandı. Mola sonrasında servis ve bloklarda etkili olan Kale 1957 farkı 15 sayıya kadar yükseltti ve ilk seti 25-15 alarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci setine de etkili başlayan Kale 1957 yakaladığı seri ile skoru 7-0’a getirdi. Setteki ağırlığını devam ettiren Çanakkale temsilcisi farkı 10 sayıya kadar çıkartarak skoru 12-2’ye getirdi ve teknik molaya önde girdi. Mola sonrasında aynı etkiyle devam eden Kale skoru 14-3 yaptı ve Belediyespor molasını kullandı. Mola sonrasında yakaladığı farkı iyi kullanan Kale skoru 20-8’e kadar getirdi. Setin devamında kontrolü bırakmayan Çanakkale temsilcisi seti 25-12 alarak maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete Burcu’nun servisleriyle başlayan Belediyespor skoru 0-2’ye getirdi ve maçta ilk defa üstünlüğü aldı. Setin devamında hızlı toparlanan Kale önce skoru 5-5’te eşitledi ve ardından öne geçti. Kale setteki üstünlüğünü 10-6’ya getirince Bolu Belediyespor ilk molasını aldı. Çanakkale Temsilcisi mola sonrasında aldığı 2 sayıyla teknik molaya 12-7 önde girdi. Mola sonrasında Belediyespor skor üretse de Kale farkın inmesine izin vermedi ve skoru 17-10’a getirdi, Belediyespor ikinci molasını kullandı. Setin devamında Belediyespor arka arkaya 4 sayı alıp skoru 21-17’ye getirince Çanakkale temsilcisi maçtaki ilk molasını kullandı. Setin kalanında sürprize izin vermeyen Kale 1957 Voleybol takımı seti 25-18 alarak maçta 3-0’lık galibiyete ulaştı.

Yarı Final etabındaki ilk maçını kaybeden Bolu Belediyespor final etabına çıkmak için mücadele vereceği diğer maçı ise 18 Mart Çarşamba saat 12.00’da Aksaray Temsilcisi Kuzeyboru Voleybol takımıyla oynayacak.