Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YARENLER VE CADDE14’TEN DOSTLUK AÇIKLAMASI

YARENLER VE CADDE14’TEN DOSTLUK AÇIKLAMASI
Boluspor taraftar gruplarından Yarenler ve Cadde14, futboldaki husumetlerin ortadan kaldırılmasına yönelik çabalara destek verdi.

Yarenler ve Cadde14 taraftar grupları, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla, 2 MKE Ankaragücü taraftarının Antalya deplasmanı dönüşü yaşanan trafik kazasında yaşamını yitirmesi sonrası başlatılan dostluk çabalarını desteklerini bildirdi.

Yarenler ve Cadde14 üyeleri, MKE Ankaragücü taraftarları Eren Açıkgöz ve Mert Turgut Çakır'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesinden duydukları üzüntüyü dile getirirken; “ Öncelikle tekrardan geçtiğimiz hafta meydana gelen elim kazada vefat eden tribüncü kardeşlerimiz Mert Turgut Çakır'a ve Eren Açıkgöz'e Yüce Allah'tan rahmet, aynı kazada yaralanan kardeşlerimize ise acil şifalar dileriz. Ankaragücü camiası başta olmak üzere tüm tribünlerin ve ülkemizin başı sağ olsun.

Bu yaşanan üzücü olay belki de bugüne kadar olması gereken bir birlikteliğe, bir kardeşliğe vesile oldu ve cenaze töreninde görüldü ki daha önce birbirleri ile hasım olan, düşman olan tribünler kol kola yürüdü, birbirlerinin yardımına koştu, acısını paylaştı, tabuta beraber omuz verdi.

Bu vesile ile Gecekondu ve BEÇ taraftar guruplarının önderliğinde başlatılan dostluk, kardeşlik çağrısına destek veren diğer tribün gurupları gibi bizlerde Boluspor taraftar gurupları olarak bu dostluğa ve kardeşliğe sonuna kadar destek verdiğimizi bildiririz..

Bu andan itibaren daha önce hasım olduğumuz taraftar gurupları başta olmak üzere hiç bir taraftar gurubu ile sorunumuzun olmadığını belirtir, dostlukların pekiştirilmesi için elimizden geleni yapacağımızı bildiririz. Analarımızın ve sevenlerimizin artık ağlamaması için taşın altına gövdemizi sokmaya hazırız. Kapılarımız herkese sonuna kadar açıktır. Temennimiz bu dostlukların ilelebet sürmesidir.

Geçmiş, geçmişte kalmıştır. Geleceğe dostluk ve kardeşlik adımları ile yürümek dileği ile” ifadelerine yer verildi.

MKE Ankaragücü'nün Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda oynadığı Antalyaspor maçı sonrası taraftarları taşıyan otobüs, Afyonkarahisar'da kaza yapmış, kazada Mert Turgut Çakır (17) ile Eren Açıkgöz (19) hayatını kaybetmiş, 23 kişi de yaralanmıştı.