Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YARENLER GRUBU’NDAN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR

YARENLER GRUBU’NDAN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR
Yarenler Grubu tribün lideri Tayfun Çelen ve tribünün önde gelen isimleri, Bolu Belediyespor – Fenerbahçe Opet karşılaşmasını tribünde kendileriyle birlikte izleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Voleybol Misli.Com Sultanlar Ligi’nin açılış maçında Bolu Belediyespor’un, Cuma günü evinde Fenerbahçe Opet’i konuk ettiği karşılaşmaya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, maçı protokol tribününden değil de taraftarın arasında izlemesi damga vurdu.

Yarenler teşekkür etti

Özcan’ın bu tercihi taraftarın gönlünü fethetti. Yarenler Taraftar Grubu üyeleri de bugün Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret ederek, Bolu Belediyespor’a tribünde verdiği destek için teşekkürlerini sundu.

Bir belediye başkanının tribünde takımına destek verdiğini ilk kez gördüklerini söyleyen Yarenler Grubu Lideri Tayfun Çelen, “Bu bizi çok şaşırttı, hem de çok mutlu etti. O nedenle sizleri makamınızda ziyaret ederek, Bolu’muzun Sultanlarına verdiğiniz destek ve bizleri tribünde yalnız bırakmadığınız için teşekkür etmek istedik.” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler