Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

‘VOSVOS’ SEVENLER BOLU’DA BULUŞTU

‘VOSVOS’ SEVENLER BOLU’DA BULUŞTU
Tüm dünyada klasik otomobil dendiğinde akla gelen ve ‘vosvos’ olarak bilinen, beetle araçların sahipleri Bolu’da düzenlenen organizasyonda bir araya geldi.


HABER: MEHMET FATİH YALINIZ

Bolu Vosvos Sevenler Derneğinin düzenlediği organizasyona, Bolu ve çevre illerinden yaklaşık 80 tane klasik araç katıldı.

Gölköy’de düzenlenen etkinliğin ardından, Bolu turu yapan araçlar, Demokrasi Meydanında park edildi. Burada park edilen araçlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Araçları beğeni ile izleyen vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Düzenlenen organizasyonla ilgili bilgiler veren BOLVOS Derneği Başkanı İsmail Duman, organizasyonu her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmek istediklerini kaydetti.

Duman şöyle konuştu; “Bolvos olarak Bolu’da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Daha önce Bolu’da hiç böyle bir çalışma olmamıştı. Önümüzdeki senelerde her yaz 17 – 18 – 19 Temmuz’da bunu gelenekselleştireceğiz. Bolu’nun çevre illerinden, Ankara, İstanbul, İzmit, Sakarya, Zonguldak illerinden katılım gerçekleşti. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bolu halkına da ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu organizasyonumuzda araç sayısı yaklaşık 80’i buldu. Gölköy’de de aynı zamanda etkinlikler düzenledik. Pazar günü de Gölköy’de yine lösemili çocuklarımızı gezdirme programımız var. Boluluların çok yoğun bir ilgisi ile karşılaştık. Biz bile bu kadar ilgi beklemiyorduk. Bolu insanlarının sıcakkanlılığından dolayı insanların tebessümünü görebiliyoruz.”