Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VKS ÜZERİNDEN KÖYDES DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

VKS ÜZERİNDEN KÖYDES DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Bolu Valisi Ahmet Ümit, Kaymakamlarla video-konferans üzerinden KÖYDES Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirerek ilçelerde yürütülen ve planlanan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Ahmet Ümit’in başkanlığında VKS üzerinden yapılan toplantıya İlçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve İl Özel idaresi birim müdürleri katıldı.

“BOLU’YA ÖNEMLİ BİR KAYNAK AYRILDI”

Toplantının açılışında konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit, “2020 yılı başında devletimiz tarafından imkânlar ölçüsünde vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla Bolu’ya önemli bir kaynak ayrıldı. Yapılan istişareler çerçevesinde bu kaynağın ilçelerimize tasnifini gerçekleştirdik. Bu kapsamda Valiliğimizin koordinesinde ve İl Özel İdaremizin teknik kontrolünde tüm Kaymakamlıklarımız gerekli çalışmaları yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar” dedi.

“YAPILMASI PLANLANAN PROJELERİN YILSONUNA KADAR TAMAMLANMASI HEDEFLENMEKTEDİR”

Kaymakamlardan VKS üzerinden ilçelerde yürütülen ve planlanan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Bolu Valisi Ahmet Ümit; bütün yatırımların hassasiyetle takip edildiğini ve edileceğini belirterek yapılan çalışmaların vatandaşlarımız ve ilimiz için hayırlı olması temennilerinde bulundu. Ümit; “Bu yıl gerçekleştirilen yatırımların ve yapılması planlanan projelerin yılsonuna kadar tamamlanması hedeflenmektedir. İlimiz genelinde klorlama cihazı olmayan içme suyu şebekesi kalmayacak. Bütün evlerin giderleri kanalizasyona bağlanarak atıkların ve giderlerinin dere, akarsu, çay vb. sulara akıtılarak doğaya zarar vermesine müsaade etmeyeceğiz. Ayrıca arıtma sistemi planlanmadan kanalizasyon sistemi planlanmayacak. Aksine işleme izin verilmeyecek. Sorumlu olan kurum ve kuruluşlarımızdan bu konularla ilgili üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmelerini ve üstün gayretlerini devam ettirmelerini rica ederim” ifadelerini kullandı.