Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VİRÜS KISITLAMALARI SÜRÜYOR

VİRÜS KISITLAMALARI SÜRÜYOR
Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan kısıtlamalar ikinci haftasında da sürüyor. AVM, market, kuaför ve restoranlar gibi iş yerleri saat 20.00 itibariyle kapandı. Bugün 20.00'den itibaren de sokağa çıkma kısıtlaması başlayacak.

Koronavirüs kısıtlamaları başladı. Yeme içme yerleri kapandı. Koronavirüsün hızlı yükselişini durdurmak ardından harekete geçilmişti. Kısıtlamalar ikinci haftasında da devam etti. Tüm yurttaki restoranlar, alışveriş merkezleri, marketler, berberler ve kuaförler saat 20.00'yi gösterdiğinde kapandı. Restoran ve lokantalarda oturmak yasak. Sadece gel-al ve paket servis hizmeti verebilecekler. Saat 20.00 itibariyle polis ve zabıta ekipleri de sahaya indi. Kapalı olması gereken iş yerlerinde denetim yapıldı.

Ayrıca bu akşam saat 20.00'den itibaren sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya başlayacak. Kısıtlama pazar sabah 10.00'a kadar sürecek. Bir sonraki sokak kısıtlaması da pazar akşam 20.00'de başlayacak. Pazartesi saat sabah 05.00'i gösterdiğindeyse sokağa çıkma kısıtlaması sona erecek.

Etiketler: