Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VETERANLAR TURNUVASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

VETERANLAR TURNUVASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Merhum antrenör Rasim Yılmazdemir adına bu yıl 15’ncisi düzenlenen Veteranlar futbol turnuvası ikinci maçları oynandı. A grubu birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu.

Sem-Mak:4 Bolu Birlik Et:0

Gecenin ilk karşılaşması Sem –Mak ile Bolu Birlik Et arasında oynandı. Sem-Mak, maçta golü erken bularak rahat bir karşılaşma olacağını göstermiş oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Bolu Birlik Et baskılı gözükse de Sem-Mak mücadeleyi 4-0 kazanmayı bildi.

Gençlikspor:2 1453 Osmanlı:8

Gecenin bir diğer karşılaşması ise 1453 Osmanlı ile Gençlikspor arasında oynandı. 1453 Osmanlı beklenmedik bir sürpriz yaparak farklı galip geldi. Gençlikspor’un defasındaki müdahaleler geç kalınca 1453 Osmanlıspor sahadan 8-2 galip ayrılan taraf oldu.

BESK:5 Özdemirler Ticaret:0

BESK rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koyarak karşılaşmada üstünlüğü maç sonuna kadar bırakmadı. BESK sahadan 5-0 galip ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

Akay İNŞ Toar yapı:7 Köroğlu Beton.:2

Akay İnş. Toar Yapı farklı galibiyet aldı. Tecrübeli isimlerin yer aldığı takım rahat bir galibiyete imza attı. Köroğlu Beton oyuna adapte olmakta zorlanırken istek ve gol arzularının karşısında 2 gol buldular. Akay İnş. Toar Yapı maçı 7-2 kazandı. 

Etiketler: bolu haberler