Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VETERANLAR SAHAYA İNİYOR

VETERANLAR SAHAYA İNİYOR
Geleneksel olarak yapılan veteranlar turnuvası için start veriliyor. ASKF önderliğinde bu yıl 15’ncisi yapılacak olan turnuvanın ilk toplantısı 19 Mayıs perşembe günü Karaçayır Amatör evinde yapılacak

Veteranlar saha iniyor. Bolu’da geleneksel hale gelen Veteran futbol Turnuvası başlıyor. Bu yıl 15’ncisi yapılacak turnuva Covid-19 nedeniyle iki yıldır yapılamıyordu.

Sahaya tekrar çıkacak olan veteranlar ilk toplantısını 19 Mayıs perşembe günü saat 18:00’da yapacak. Turnuvaya katılacak takımlar Karaçayır’da bulunan amatörevine başvurabilirler.

TURNUVAYA KATILIM ŞARTLARI ŞÖYLE:

1-35 yaşını doldurmuş olmak (1986 ve daha önce doğumlu)

2-Takım adları siyasi-ırkçılık ve şiddet içeren isimler olamaz.

3-Turnuvada katılım sayısına göre guruplar ve fikstür tertip komitesi tarafından belirlenir.

4-Grup müsabakaları tek devreli lig usulüne göre oynanacak olup, gruplarında ilk 4 sırayı alacak takımlar çapraz eşleşme suretiyle elemasyon olarak çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları oynayacaklardır

6-Müsabakaların süresi 30+30 dakika devre arası 5 dakikadır.

7-Tertip komitesine verilecek takım listesinde sporcu sayısı en az 8 en fazla 16 olacaktır. Olacaktır. Müsabaka isim listesinde en fazla 16 sporcu bir antrenör bir idareci bulunacaktır.

8-Oyuncu değişikliğinde sınır yoktur. Sahaya en az 5 sporcu ile çıkılacaktır.

9-Müsabakalarda TFF futbol müsabaka talimatları uygulanacak olup ofsayt kuralı

uygulanmayacaktır.

10-Averaj sisteminde önce kendi aralarında yapılan müsabakada puan üstünlüğüne bakılır. Kendi aralarında yapılan müsabakalarda puan ve gol averajı eşit ise genel averaja bakılmaksızın tek maç eleme müsabakası ile üstün olan takım belirlenir. Eleme müsabakasında eşitlik halinde uzatma olmadan direk penaltı atışları ile galip takını belirlenir. Aynı puana sahip takım 2 den fazla ise kura ile eşleşmeler belirlenir.

11-Takımlar sahaya şort ve forma ile veya sırt numaralı yelekler ile çıkacaklardır.

12-Takımlar müsabaka saatinden 30 dakika önce listelerini vermiş olup müsabaka saatinde sahada hazır olacaklardır.

13-Turnuvaya katılan sporcular sağlık sorunu olmadığına dair taahhütname imzalayacak ve nüfus kağıdı fotokopisini takını listeleriyle beraber tertip komitesine teslim edeceklerdir.

14-Müsabakalar tek hakem ve yarı sahada oynanacaktır.

15-Müsabaka saatinde hazır olmayan takım hükmen 3-0 yenik sayılacak 2 müsabakaya çıkmayan takım turnuvadan ihraç edilecektir.

16-Çift sarı karttan ve bariz gol şansından ihraç olan sporcular daha sonraki maçta oynayacak olup direkt kırmızı kart gören sporcular (disiplin ihlali gerektiren durumlar)tertip komitesi kararını beklemek zorunda olup karar çıkmasına kadar müsabakada oynamayacaklardır.

17-İtirazlar müsabakayı takip eden 24 saat içinde varsa belgeleriyle beraber 200,00 TL itiraz bedeli yatırarak tertip komitesine yapılacaktır.

18-Müsabakalarda 2021-2022 sezonu faal sporcu vize yaptırmış 1986 ve daha büyük en fazla bir sporcu oynayabilir.

19-Tertip komitesi turnuvada her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
Etiketler: bolu haberler