Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"VERGİLERİNİZİN BİR KURUŞUNUN HEBA OLMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan "Kimseyi ayırmayacağız, vergilerinizin bir kuruşunun heba olmasına izin vermeyeceğiz, kul hakkı yemeyeceğiz, kimsenin ekmeği ile oynamayacağız” dedi.


Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Paşaköy Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Bolu'nun dünyanın hiçbir yeri ile kıyaslanamayacak kadar güzel bir şehir olduğunu vurgulayan Özcan "Bolu, 35 Milyon insanın iki saat içinde ulaşabildiği bir yer. Ama buna rağmen ne turizm alanında ne de sanayi alanında gelişebildi.  Bolu, dünyanın hiçbir yeri ile kıyaslanamayacak kadar güzel bir şehir. İki büyük metropolün ortasındayız ve bu iki büyük şehirde artık fabrikalar taşınmak istiyor, yer arıyor ama Bolu olarak biz bu fabrikaları buraya getirememişiz ve çocuklarımıza iş bulamamışız. İşte bunlar beni çok rahatsız ediyor. Bu yüzden Bolu'ya yerinden hizmet için belediye başkanlığına aday oldum" dedi.

"HERKESE EŞİT MESAFEDE DURACAĞIZ"

Tarafsız bir belediye başkanı olacağını ifade eden Özcan "Kimseyi ayırmayacağız, kimseyi kayırmayacağız, vergilerinizin bir kuruşunun heba olmasına izin vermeyeceğiz, kul hakkı yemeyeceğiz ve kimsenin ekmeği ile oynamayacağız. Bu anlayışla belediye başkanlığını yapmak istiyoruz. Size dayatma kararlarla gelmeyeceğim, her aşamada sizlerle istişare edeceğiz" şeklinde konuştu.

"VATANDAŞIN CEBİNDEN ELİMİZİ ÇEKECEĞİZ"

Bolu'da hizmetlerin çok pahalı olduğunu belirten Özcan konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Yıllarca belediye vatandaşın cebine yüklenmiş. Türkiye'deki ekonomik sıkıntıya çare bulamayız. Ama en azından vatandaşın üzerindeki belediye yükünü biraz olsun hafifletebiliriz."